2777
2789
عنوان

یک سوال ( لطفا مادرا باشن لطفا )

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 36 پست
صبر یه چیزی نیست همیشه ماندگار باشه یه جا لبریز میشه البته من خودم مورد خشم زیاد قرار گرفتم قطعا بچم ...

تشر که صد البته لازم نیست همیشه با روی خوش با بچه باشی 

گاهی عصبانیت لازم ، تذکرات و .. برای تربیت لازمه 

فقط باعث آسیب نشه و جهت رشد روح و روان باشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب صبر رو برای چه موقعه ای گذاشتن ؟ اتفاقا حرف منم یادت باشه که بچه ات ممکنه روح و روانش اسیب جدی بب ...

ببین یه بچه باشه فقط از صبح تا شب گریه کنه نزاره خونه تو تمیز کنی نزاره ظرف بشوری وقتی حموم میری گریه می‌کنه باسر کفی مجبوری بیای بیرون تا وقتی با کفش های یه نفر راه نرفتی خودت جای اون نزار

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
ببین یه بچه باشه فقط از صبح تا شب گریه کنه نزاره خونه تو تمیز کنی نزاره ظرف بشوری وقتی حموم میری گری ...

بچه عقل نداره موضوع اینجاست که بالغ نیست 

چرا انسانی که عقل و درک داره نباید کنترول کنه این موقعیت ها رو ؟ 

تشر که صد البته لازم نیست همیشه با روی خوش با بچه باشی گاهی عصبانیت لازم ، تذکرات و .. برای تربیت لا ...

مگه بچه تا سه سالگی درک داره تو هی توضیح بده می‌فهمه تا هفت سالگی فقط لجبازی میکنه

بچه عقل نداره موضوع اینجاست که بالغ نیست چرا انسانی که عقل و درک داره نباید کنترول کنه این موقعیت ها ...

می‌دونی چرا چون شب ها بچه اش همش بیدار میشه من دوساله یکبار شب درست و حسابی نخوابیدم همش پسرم بیدار میشه مغزم خسته است چون استراحت کافی ندارم 

کودکان رو باید تربیت کرد نه تنبیه به نظر من مادری که بچه رو میزنه خودش روحش به خاطر کار زیاد خسته شد ...

وقتی همه کارهای بچه به عهده مادره بدبخت مادر چیکار کنه

می‌دونی چرا چون شب ها بچه اش همش بیدار میشه من دوساله یکبار شب درست و حسابی نخوابیدم همش پسرم بیدار ...

همه ی اینایی که گفتی حق با شماست 

اما اون بچه رو با خواست خودتون به دنیا اوردین و پس خودتون هم باید تحملش کنید ..

من فقط خواستم بگم اون طفل معصومی که از خون شماست ، بعداً نشه اونی که تشنه اس به خون شما و عقده ای بار بیاد 

کودکان رو باید تربیت کرد نه تنبیه به نظر من مادری که بچه رو میزنه خودش روحش به خاطر کار زیاد خسته شد ...

و بعضی جاها هم متاسفانه پدر اون بچه هیچ مسئولیتی رو در قبال تربیت تقبل نمیکنه 

اشتباه میگیرن بزرگ کردن بچه رو با تربیتش 

وقتی همه کارهای بچه به عهده مادره بدبخت مادر چیکار کنه

بله درک میکنم 

گفتم که خودم هم مادرم و واقعا خیلی تنش و مسئولیت ما زیاده ولی بعدها که یادمون میفته بچمونو زدیم خیلی عذاب وجدان میگیریم و اونا زبون بسته بودن و بچه خیلی دلمون میسوزه 

همه ی اینایی که گفتی حق با شماست اما اون بچه رو با خواست خودتون به دنیا اوردین و پس خودتون هم باید ت ...

من تا حالا پسرم نزدم فقط سرش چندبار داد زدم ولی واقعا اونم از روی خستگی بود هر وقت ناراحت اش کردم بغلش کردم ازش معذرت خواهی کردم