2777
2789

الان همسایه مون خانم میانسالی هست انگار با شوهرش مشکل داره هیجور بهم نمیان به همت ساخت بد اپارتمان صداها میاد یا من و شوهرم همکاریم با همکارمون میام خونه انگار بعضی اوقات میگه خانمم حمایت نمیکنه انگار راضی نیس همیشه تو فیلما نشون میدن زوج های سن و سالی دارن خیلی خوشبختن.اما حقیقتا برای اکثر ادما نیس به زور پیش هممن‌.الان همسایمون اقا در اپارتمان محکم کوبید رفت خانمه پشت سرش گفت حتما در میکوبیدی.قدیما انگار روابط بخگهتر بود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدربزرگ و مادربزرگ من پنجاه سال با هم مشکل داشتن الانم ک پدربزرگم مرده مامان بزرگم بعضی وقتا یادش میفته ازش گلایه میکنه و ناراحته 

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

از نظر من هیچ زن و شوهر خوشبختی وجود ندارن تو این دنیا 

دنیا و آدمها و روابطشون و ذات دنیا بر این اصله اگه خوب بود که اسمش دنیا نبود 

گاهی به این فکر میکنم اصلا خدا مرد و زن رو واقعا از دو کره آورده ‌تا در کنار  هم تا آنقدر به قولی هم رو بسابن تا صیقل پیدا کنه روحشون و بزرگ بشه برای دنیای باقی اون دنیا 

برا همین میگم هیچ زوجی با هم خوشبخت نیست چون این دنیا کلا روالش چیز دیگه ای هست 

حتی اونهایی که فک میکنی عشقولانه هستن هم باز بری تو وجودشون پر از کرمه روابطشان با هم 

و در واقع عشق حقیقی فقط خداست و بعد بعد عشق مادر و پدر به فرزنده و دیگر هیچ بقیه اش وابستگیه نه عشق