2777
2789
عنوان

این تاپیک مخصوص آقایون محترم سایت

360 بازدید | 40 پست

آقایون بزرگوار یکم وجدان داشته باشید

انقدر دخترایه مردم رو بازی ندید به اسم ازدواج مگه شما ها انسان نیستید آخه دور از جون خوباتون حرف حسابم با اونایی که به دخترا قول ازدواج و جدی تر شدن رابطه رو میدن ولی هدفشون چیز دیگه ای و قشنگ در حال فریب دادن هستن دخترا با احساسشون پیش میرن خیال پردازی میکنند یاد بگیرید اگر هنوز در گیر روابط گذشتتون هستید وارد رابطه نشید اگرم شدید و ازدواجی نبودید همون اول به دختره بگید اون دیگه تصمیم با خودشه که بمونه یا نمونه 

چون ازدواج سنتی خیلی زیاد کمرنگ شده از دوستی سواستفاده نکنید صادق باشید. دخترا داغون میشن 

نکنید خواهشا

اونام میگن چشم!!!!

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من گفتم یه دفعه میبینید یک نفر اصالت داره تلنگری میشه و تغییر میکنه

اصالت مصالت سرش گرده مردا فقط به زیر شکم می اندیشن

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.