2777
2789
عنوان

شوهرم امشب بهم گفت ازت بدم میاد دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 48 پست
چندوقته خیلی دعوا میکنیم سرهرموضوعیهیچ دلخوشی ندارم دیگه

هر چه زودتر دنبال علت بگردین و حلش کنین وگرنه روز به روز بدتر میشه

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونه محتاجش نیستم هم پول دارم برای خودم هم شغلولی اینکه سختیایی ک بخاطر کشیدم رو یادش رفته قبلمو آ ...

قابل درکه عزیزم ولی میدونی کاهی برای اینکه خودت آروم بشی هیچ توقعی از کسی نداشته باش 

😎💚🐬
قابل درکه عزیزم ولی میدونی کاهی برای اینکه خودت آروم بشی هیچ توقعی از کسی نداشته باش

از شوهرم دیگه توقع نداشته باشم از کی داشته باشم   مرده شور این زندگی رو ببرن

درجستجوی راهی برای رسیدن ب آرزوهامم😍🕊
خیلی دلم شکسته

حق داری ، چون تو رفتی سمتش که دلخور نباشه و از دلش دربیاری بعد اون اینجوری گفته 

من اگر بخوابم خودمو جای شما بزارم اینکارو میکردم:

شب که خواستیم بخوابیم بغلش میکنم از پشت میگم طاقت قهر باهاتو ندارم بعد با حالت مظلومانه و بغض میگم راست گفتی که ازم بدت میاد؟!

مردها وقتی مغرور بشی واسشون بدتر میکنن، یکم حالت مظلومانه و بغض بگیر به خودت .

اینکه قسم بچتون خورده هم چون ناراحت بوده اینو گفته وگرنه که اگه ازت بدش میومد که باهات زندگی نمیکرد .

بعدش هم که اروم شدین و اشتی کردین بهش بگو که اون حرفش دلتو خیلی شکسته و باهاش منطقی صحبت کن.اگر این سوالو نپرسی همیشه ته ذهنت این میمونه که نکنه راست گفت.

امیدوارم که دلت اروم بگیره❤️

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

حق داری ، چون تو رفتی سمتش که دلخور نباشه و از دلش دربیاری بعد اون اینجوری گفته من اگر بخوابم خودمو ...

سر دعوای قبلیمون جاشو جدا کرد منم گفتم دیگه برنگرد تو اتاق خواب

اینم بگم مرد جماعت وقتی عصبی میشن ، کلا همه چی یادشون میره ... یادشون میره که زنشون چقدر واسش فداکاری و از خودگذشتگی کرده .... بعدش که اروم شدن ،تازه عقلشون میاد سر جاشون ... به نطر من چون میگی مقصر بودی ،اگه حتی الان خوابیده ، برو بغلش بخواب و بغلش کن ... حتی اگر هیچ واکنشی نشون نده ... فقط یه کلمه بگو حق با تو هستش ، مثلا حالم خوب نبود تحت فشار بودم .... حق با تو هستش ... اینا رو بگو حتی اگر هیچی جوابتو نده .. نذار زندگیت کدر بشه 

اینم بگم مرد جماعت وقتی عصبی میشن ، کلا همه چی یادشون میره ... یادشون میره که زنشون چقدر واسش فداکار ...

نمیتونم خیلی دلم گرفته ازش

سر دعوای قبلیمون جاشو جدا کرد منم گفتم دیگه برنگرد تو اتاق خواب

عه اصلا درست نبوده جدا کردن جا

ولی خب مردها شعور ندارن راستش😂

من بودم میرفتم همونجا پیشش میخوابیدم، درسته اون مقصره ولی بابت روحیه و روان خودت هم که شده سعی کن این موضوع رو هوشمندانه جمع کنی.

به نظرم برای اینکه زندگی زناشویی تون خسته کننده نشه همیشه مثل دوست دختر دوست پسر با هم رفتار کنید و اینو از اون هم بخواه! 

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

نمیتونم خیلی دلم گرفته ازش

برو به این فکر نکن ... مطمین باش اونم از تو خیلی ناراحته ... برو پیشش . گوش کن به حرف من ....من تو رو نمیشناسم شوهرتم نمیشناسم ...فقط طبق تجربه میگم برووووووو الان