2777
2789
عنوان

شوهرم امشب بهم گفت ازت بدم میاد دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 48 پست
عه اصلا درست نبوده جدا کردن جاولی خب مردها شعور ندارن راستش😂من بودم میرفتم همونجا پیشش میخوابیدم، د ...

اونجا خوابم نمیبره

اونم تلاشی نکرد برای برگشتن سر جای قبلش

درجستجوی راهی برای رسیدن ب آرزوهامم😍🕊
اونجا خوابم نمیبرهاونم تلاشی نکرد برای برگشتن سر جای قبلش

حالا یه امشبو تحمل کن اگر اشتی کنین فردا خودش برمیگرده به اتاقتون 

بابت دل خودت و اینکه با ناراحتی نخوابی و قهر هاتون کهنه نشه به نظرم فکر بدی نیس که امشب بری پیشش

بخدا مردها رو اینجوری نبین درسته یکم شعور ندارن ولی روحیاتشون از بچه ها هم کوچیک تره 

مامانم همیشه می‌گفت تنها موجودی که هرچی سنش میره بالاتر بچه تر میشه مردها هستن 

حق داری ناراحت و دلخور باشی نمیگم اون مقصیر نیست ، ولی تو راه درستو بهش یاد بده امشبو هم برو پیشش شایدم زودتر اشتی کردین برگشتین به اتاقتون تو هم بیخواب نشدی😂❤️

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا یه امشبو تحمل کن اگر اشتی کنین فردا خودش برمیگرده به اتاقتون بابت دل خودت و اینکه با ناراحتی نخ ...

من بیخواب نشدم فقط دلم شکسته دارم ب حال خودم گریه میکنم

نه دیگه نمیرم سمتش

حرفش برام خیلی سنگین بود

درجستجوی راهی برای رسیدن ب آرزوهامم😍🕊
من بیخواب نشدم فقط دلم شکسته دارم ب حال خودم گریه میکنمنه دیگه نمیرم سمتشحرفش برام خیلی سنگین بود

درسته ناراحتی حق داری ولی اینجوری هی قهر هاتون طولانی میشه به نظرم برو اشتی کن اما بعدش بهش بگو که چقدر دلت شکسته. مطمئنا اینجوری درکت میکنه و بت هم صحبت میکنین از دلت درمیاد.

اونم هنوز عصبی بوده یه چیز گفته توی دعوا که قربون صدقه نمیرن(البته بازم نمیخوام بگم مقصر نیستا)

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊