2777
2789

بخدا من دعای بد نمیخوام فقط یه دعای مهرو محبت میخوام که شوهرم جذبم بشه دست از خیانت برداره زندگیم داره از هم می پاشه تورو قران جون عزیزاتون اگه کسی و میشناسین معرفی کنین ...ساکن کرمانم

عزیزم دعا نویس چیه ..نرو بدتر گرفتار میشی..

اگر دعا قرانی میخوای از نت بگیر تو مفاتیحم هست...

هر چند باید رو کلی چیزا تجدید نظر کنید جفتتون..

بشینید صحبت کنید.

عیبهاتون رو برطرف کنید راه حل پیدا کنید..

برا آرامش خودت میتونی بیشتر نماز و قران بخونی از خدا کمک بخوای

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به فکر چاره اساسی باش با این‌چیزها فقط یه مدت سرت گرم میشه و اخر هم  نتیجه نمیگیری

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

والا هیچ مردی اهل خیانت نیست اگه همسری دلخواه وباهوش و سیاستمدار داشته باشه.

رو خودتت کار کن دعانویس رو بی خیال..

روز محشر به خدا خواهم گفت انکه از من تو گرفتی همه جانم بود  
والا هیچ مردی اهل خیانت نیست اگه همسری دلخواه وباهوش و سیاستمدار داشته باشه. رو خودتت کار کن دعانوی ...

نه گلم اینطوریام نیست مردی دیدم که زنش فوق العاده زیبا و همه چیز تموم اما مرده کثیف ترین ادم روی زمینه ذات خراب درست نمیشه حالا هر چقدر هم زن سیاستمدار و زرنگ باشه...

...
نه گلم اینطوریام نیست مردی دیدم که زنش فوق العاده زیبا و همه چیز تموم اما مرده کثیف ترین ادم روی زمی ...

قربونت برم هیچ مردی مریض نیست حتما یک جای کار خانم‌ ایراد داشته.هستن مردهایی که خانم زیبا ندارند ولی خانمه کاری کرده که فقط اون مرد همون زنی که زیبا نیست رو به همه ی عالم ترجیح داده. 

باور کنید یک جای کار مشکل داره .

روز محشر به خدا خواهم گفت انکه از من تو گرفتی همه جانم بود  

كرمان ك ميگن دعا نويس زياده 

من شنيدم البته 

من سيرجان زندگي ميكنم منتها اينجايي نيستم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

خرافاته خواهرم دعای چی کشک چی دعا نویس ها اگه دوایی داشتن میزدن به سر کچل خودشون ۹۰درصد دعا نویس ها رو ببین فلک زده وبدبختر تر از خودشون باید بیاد ۶۰درصدشون تا ۵دبستان هم سواد ندارن از خدا ک زورشون بیشتر نیس به خدا ک اعتقاد داری بشین با زبون خودت با دل خودو واس هرچی ک میخوای دعا کن

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست!گاهی نشانه قطع امید از سطح شعور اوست...

واس شوهرت هم ببین کجای کار خودت میلنگه یه ایراد وضعف توی خودته حالا یا اخلاقی یا به طاهرت نمیرسی یا تنبلی یا ایراد جنسی نمیدونم والا ولی نقاط ضعف خودت رو قوی کن مهرو محبتش زیاد میشه اول خودت رو یه تحلیل وانالیز کن

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست!گاهی نشانه قطع امید از سطح شعور اوست...

سلام.به دعا نویس ها اعتماد نکن.اگر خواستی شماره یکی رو بهت میدم اول با قران از پشت گوشی استخاره میگیره کل زندگیتو بهت میگه.بعد دعایی که نیاز داری و برات میفرسته.اگر ظرف ۲روز کارت انجام شد بهش شیرینی بده.سیدی هست در امامزاده داود تهران

آرسین و سورنا..........‌دوست داشتن یاعشق؟ دوست دارمتون باعشق