میـلان7 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 692 عنوان دوستان راهنمایی برای دکتر گوارش تو تهران 41 بازدید | 3 پست میشه اگر دکتر خوبی رو میشناسید معرفی کنید ممنونم دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم دعاشون پشت زندگیمه♥️ 1404/01/28 | 23:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hediyesss عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 7799 آدرس: سه راه ارامنه. داخل خود سه راهی، که مانند میدون است به نام دکتر حمید خاتمی، متخصص گوارش و اطفال و تیروئید و...طبقهٔ اول، درب دست چپ. مطب آقای دکتر خاتمی.شمارهٔ مطب:۲۲۵۰۴۸۶۷ دوستان عزیزی که تمایل به همراهی در گروه ختم قرآن المهدی(پیام رسان ایتا) دارند در خصوصی بهم درخواست بدهند لینک گروه رو براشون ارسال کنم.
میـلان7 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 692 آدرس: سه راه ارامنه. داخل خود سه راهی، که مانند میدون است به نام دکتر حمید خاتمی، متخصص گوارش و اطفا ... مرسی عزیزم خیلی لطف کردی دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم دعاشون پشت زندگیمه♥️
hediyesss عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 7799 مرسی عزیزم خیلی لطف کردی خواهش می کنم 🌹 دوستان عزیزی که تمایل به همراهی در گروه ختم قرآن المهدی(پیام رسان ایتا) دارند در خصوصی بهم درخواست بدهند لینک گروه رو براشون ارسال کنم.