2777
2789
عنوان

واکنش پارتنرم به کاری که می‌خواستم براش برم مصاحبه شات

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 50 پست
😂 این شوهر منه ک هر جا میرم چار ساعت نشسته کنارم میگمممم برو الاف نشو نمیره یه شب بیمارستان بودم بس ...

بمونید برای هم عشقتون‌پایدار🤍🌹

یه صلوات میفرستی ب نیت حاجت رواییم🥲🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با زبون خر نمیشم:)فقط در صورتی قبول میکنم که حمایتگره که طرفم با ماشین بیاد دنبالم،اونجا کنارم بش ...

با زبونم خرم نمی‌کنه. :) اون‌موقع خودش سرکار بود آخه.

شبش دقیقاً بابت همین مصاحبه و ایضاً دیدن ناخن‌هام که تازه درست کرده بودم و براش ذوق داشتم اومد پیشم. :)))

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

قربونت برم من خوش قلب 😍❤️

😍💞

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

😂😂😂اصلش همون شوهر تو اینا رابطه های فیک چند وقته س که معمولا هم به ازدواج نمیرسهبرسه هم خودشون خش ...

خیلی عجیبید. 

ما سه‌ساله با همیم. تا مامان‌بزرگ و خاله‌ش هم من رو دیدن و می‌شناسن. همهٔ خونوادهٔ من هم می‌شناسنش. 

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

اهادرسته شوهر شما حمایتگرهنه پسره بشینه اونجا ته خمایتشم این باشه به دختره بگه یه کافی بگیر به حساب ...

منم موافقم باهات 

مخاطبم اسی نیست 

ولی پسرای زبون باز از همه خطرناک ترن

و بعضیا کلا با همه همینن خوش سرو زبون حرفه این

😂 این شوهر منه ک هر جا میرم چار ساعت نشسته کنارم میگمممم برو الاف نشو نمیره یه شب بیمارستان بودم بس ...

عزیزممم. بمونید برای هم.❤️

پایدار باشید🌸🌸🥹

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

خیلی عجیبید. ما سه‌ساله با همیم. تا مامان‌بزرگ و خاله‌ش هم من رو دیدن و می‌شناسن. همهٔ خونوادهٔ من ه ...

والا من تو دورو اطرافم تا بوده همین بوده

حتی انقدر که دختر میومده خونه مادرو پدر پسره میمونده

مهمونیای خانوادگیشون میرفته

بعد که بهش گفتن مراسم ازدواجت انشاالله چند وقت دیگه س دیگه گفته نه بابا منکه ازدواج نمیکنم باهاش وقتی که دختره نبوده

جدی هم دختر زو اخرش ولش کرد

کلا از بس این دوستیا اتفاقای تلخ افتاده 

نه اصلا این قبول دارم نه دید خوبی دارم