2777
2789
عنوان

واکنش پارتنرم به کاری که می‌خواستم براش برم مصاحبه شات

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 50 پست

خدایا قلبی شدم😍😍😍

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا حفظش کنه

:/

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

چقد مهربونهه بمونید براهمم🥲🤍

متعهدم به یک قلب تاابد .. 2/31 روزی که عاشقت شدم وتاابد عاشقت میمونم بهترین اتفاق زندگیم علی جانم.. همیشه جوجه ی خوشگل ومهربون من میمونی ' از خدامیخوام هیچوقت مارو ازهمدیگه جدا نکنه:) دعامیکنم کنار هم بمونیم وبهم برسیم وبهترین زندگی رو بکنیم کنار هم من تااتهش کنارتم وگربه ی خوشگل تو میمونم اینم قول:))🤍

من با زبون خر نمیشم:)

فقط در صورتی قبول میکنم که حمایتگره که طرفم با ماشین بیاد دنبالم،اونجا کنارم بشینه و تا اخرین لحظه کنارم باشه و بعدش یا باهم حشن بگیریم یا با هم دنبال کار جدید بگردیم

شاید برا همین توقع بالامه که همیشه سینگلم😅

لولو بخوره منو حالا شوهر من بود میگفت حالا فکر کن بری اونجا خشتک شلوارت پاره شه😑😑😑😑😂😂😂😂

😂😂😂

اصلش همون شوهر تو 

اینا رابطه های فیک چند وقته س که معمولا هم به ازدواج نمیرسه

برسه هم خودشون خش ....  همو اوهوم اوهوم 

من با زبون خر نمیشم:)فقط در صورتی قبول میکنم که حمایتگره که طرفم با ماشین بیاد دنبالم،اونجا کنارم بش ...

😂 این شوهر منه ک هر جا میرم چار ساعت نشسته کنارم 

میگمممم برو الاف نشو نمیره یه شب بیمارستان بودم بستری همراه مرد نمیذاشتن چون بخش زنان بود تو نمازخونه بیمارستان بود تا صبح🥲 

لولو بخوره منو حالا شوهر من بود میگفت حالا فکر کن بری اونجا خشتک شلوارت پاره شه😑😑😑😑😂😂😂😂

😂😂😂

نه. وقت‌هایی که خیلی مضطربم از این شوخی‌ها نمی‌کنه خدا رو شکر.

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

😂 این شوهر منه ک هر جا میرم چار ساعت نشسته کنارم میگمممم برو الاف نشو نمیره یه شب بیمارستان بودم بس ...

ای جان😍😍

بمونید برا هم

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

😂 این شوهر منه ک هر جا میرم چار ساعت نشسته کنارم میگمممم برو الاف نشو نمیره یه شب بیمارستان بودم بس ...

اها

درسته شوهر شما حمایتگره

نه پسره بشینه اونجا ته خمایتشم این باشه به دختره بگه یه کافی بگیر به حساب من😐که اونم احتمالا قرار نیست بده...تازه این وسط چند تا بوس هم کاسب بشه😂🤦🏼‍♀️

نمیدونم شایدم من زیادی خشک و منطقیم که از چت خوشم نیومد