2777
2789
عنوان

غم و سوگ از دست دادن معشوق

133 بازدید | 18 پست

معشوقم فوت شده سه روزه غذا نخوردم.کلا تو رخت خوابم.یک درصد برای خودش مرگ نمیزاشت.خیلی امید ب زندگی داشت.زندگی برام تیره و تاره میخام بمیرم.به دادم برسین.حالم بده کاش بمیرم برم پیشش.بمن میگفت اگه بدونی چقدر دوستت دارم تمام وجودت از این عشق من ب خودت تکه پاره میشد خیلی مظلوم بود.داغونم ب خودکشی فکر میکنم ب دادم برسین.کاش قدرشو بیشتر میدونستم محبت هایی که بمن کرده هیچ احدی نمیکنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم  تسلیت میگم 

خدا صبر به دلت بده

شما مراسم خاکسپاریش رفتی؟ 

من نرفتم چون از حال رفته بودم ... برا همین مغزم مرگشو نمیپدیره...‌

عزیز قلب منم دو ماه بیشتر فوت شدن. 

جگرم خونه. هروز و هر شب گریه میکنم.‌

هعی میرم پیامهامونو میخام عکسشا میبینم زار میزنم.‌

اگه فقط یکی دو روز گریه نکنم. احساس میکنم گلوم ورم کرده دارم خفه میشم . میشینم یه دل سیر گریه میکنم ... 

تموم دعام تموم دعام اینه به سالگردش نرسیده منم بمیرم.‌

و تموم ترسم تموم ترسم اینه اون دنیا نبینمش😭😭

من که پرخوری میکردم سه روزه غذا نمیخورم حتی غذای مورد علاقمو نمیخورم.اینجا تایپیک زدم تا زخم خورده ها با من درد دل کنن.اون امید به زندگی داشت حتی میخاست هزاران سال زنده باشه.چرا اونطوری شد آخه.😭😭😭😭😭

عزیز دلم تسلیت میگم خدا صبر به دلت بدهشما مراسم خاکسپاریش رفتی؟ من نرفتم چون از حال رفته بودم ... ب ...

منم میترسم هرگز نبینمش.زندگی برام زهر مار شده دیگه نمیخام زنده باشم.تمام لذایذ زندگی برام هیچو پوچه.

چیزهایی که برام خریده محبت هایی که بمن کرده یادم میاد داغون میشم.درد قلبی درد انگشتا منو گرفته تنگی نفس دارم.حوصله هیچکاری ندارم تهوع دارم.هر دقیقه تو ذهنمه.چجور ب درو دیوار این شهر نگاه کنم خاطراتش یادم نیاد چجور چیزهایی که برام خریده رو ببینم تحمل کنم.بمن میگفت من نوزاد تو ام.

تورو خدا بامن حرف بزن آرومم کن شبا خواب ندارم.

عزیط دلم چطور آرومت کنم وقتی خودم شبانه روزم کابوس و بی قراری شده... 

فقط میتونم بگم به مرور زمان آرومتر میشی..

نریز تو خودت تا میتونی گریه کن... سوگواری کن تا دلت خالی بشه...

این ایام سوگ باید بگذره‌.‌..

و بعد کم کم برمیگردی به زندگی عادی 

براش قران بخون خیرات بده صلوات و ذکر ...عزیز دلت الان به این چیزا نیاز داره

عزیط دلم چطور آرومت کنم وقتی خودم شبانه روزم کابوس و بی قراری شده... فقط میتونم بگم به مرور زمان آرو ...

وقتی گریه کنم صدامو نمیشنوه چجور آروم بشم.الان مرده متحرکم.کی این دنیا تموم بشه راحت بشم.