2777
2789
عنوان

دیگه شوهرم برام مُرد حذفش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7103 بازدید | 93 پست
خب بشه دلیل نمیشه که با ادم بد ساخت ما یه عروس داریم سه بار طلاق گرفته خیلی دختر خوب و خانواده داری ...

خانواده ما خیلی سنتی هست قراره هرکس اومد کلی سرزنشم کنه خدایا از سرزنش بدم میاد چکارکنم منو بکش

وازه کثافت برای شوهرم حیفه. شوهرم آشغاله جلو همه فامیلا خار شدم میدونی مامانم میگه از کلی جاهای دور ...

کلمه به کلمه حرفات رو  درک میکنم منم عین خودتم 

ولی طرفای خودشون باشه ببین چیکار بکنن ولی برای طرف زنشون نه اصلا اهمیت نمیدن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه نمیگم دارم تو جهنم زندگی میکنم

وای خدایا چکار کنیم. آره برای خودشون و فامیلاشون سنگ تموم میزارن اما با خانواده و طایفه من کلا میونه نداره بقرآن هیچ اتفاقی نیفتاده الکی خوشش نمیاد 

به نظرت طلاق بگیرم یا درست میشه

بچه نداریم 4ساله ازدواج کردم همین هست روز به روز هم بدتر میشه

توروخدا جدا شو تا بچه نداری 

خدا کمکت کرده که بچه دار نشدی تا زوده جدا شو

زندگی با همچین آدمی عین جهنمه هم خودت خیلی اذیت میشی هم بچه های آینده ات بهترین راه طلاقه 

توروخدا جدا شو تا بچه نداری خدا کمکت کرده که بچه دار نشدی تا زوده جدا شوزندگی با همچین آدمی عین جهنم ...

تو بچه داری.؟ طلاق دومم هست نمیدونی چقد سخته دوباره برگردم نگاه های فامیل رو تحمل کنم 😔

تو بچه داری.؟ طلاق دومم هست نمیدونی چقد سخته دوباره برگردم نگاه های فامیل رو تحمل کنم 😔

من بچه ندارم 

این هایی که گفتم مربوط به پدرمه نمی‌خوام تو ام مثل مادرم عصبی و افسرده بشی و بخوای خودکشی کنی 

نمی‌خوام بچه هات فردا بشن یکی مثل من یا خواهر و برادرام که حسرت یه آغوش پدر به دلشون مونده نمی‌خوام همش پدرشون نفرین کنن نمی‌خوام عین من که تو سن 18سالگی افسردگی گرفتم بهش بیاد و مجبور بشه به یه زندگی اجباری نمی‌خوام بچه هات مثل داداشم که نمیاد خونه تا بابامو ببینه بهش بیاد نمی‌خوام 

دفعه قبل چرا طلاق گرفتی؟

من بچه ندارم این هایی که گفتم مربوط به پدرمه نمی‌خوام تو ام مثل مادرم عصبی و افسرده بشی و بخوای خودک ...

خداروشکر زندگی خودت اینطور نیست شوهرت اینطور نیست 

شوهر اولم خیانت کرد 

خداروشکر زندگی خودت اینطور نیست شوهرت اینطور نیست شوهر اولم خیانت کرد

فعلاً نامزدم نمی‌دونم شاید از بابام بدتر باشه پسر عمومه  یه سر به تاپیکام بزن 

ببخشی اینو میگم ولی نظر خودمه بنظرم یه آدم خیانتکار که بهت محبت کنه بهتر از یه مرد بد اخلاقه 

کاش پدرم خیانت کار بود ولی میفهمید که چطوری باید با خانواده اش رفتار کنه