2777
2789
عنوان

دیگه شوهرم برام مُرد حذفش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 7091 بازدید | 93 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج اولش ولی من ازدواج دومم هست شوهرم عاشقم شده بود 😔

میتونی  کاری کنی اخلاقش خوب شه .ذکر یا ودو هرروز بگو .

اصلا بگو فوت کن توی قند . بده بخوره.

کلا میتونی به راهش بیاری ..

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

مگه طلاق دوم گناهه حرف مردم مهم نباشه مگ۶ مردم تو سختیا چیکار میکنن برات

خواهر دارم خفه میشم میدونی خیلی ها از فامیلا ها بهم بخاطر کارمند شدن حسودی میکردن الان هم خوشحالن چون دوباره قراره زندگیم بپاشه دارم خفه میشم خفه 

کلا از ذکر گفتن خسته ام هیچی بهش اثر نکرد

از مشاور خانواده کمک بگیر . یا اینجا  سوال کن  بهت میگن چیکار کنی  

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

میتونی کاری کنی اخلاقش خوب شه .ذکر یا ودو هرروز بگو .اصلا بگو فوت کن توی قند . بده بخوره.کلا میتونی ...

به راه نمیاد آخه. با کل فامیل من قهره. آقا اصلا ما بد فامیل من چکارش کردن باهمه قهره 

از مشاور خانواده کمک بگیر . یا اینجا سوال کن بهت میگن چیکار کنی

لیست مخاطبان رو نگاه کردم هیچکس رو ندارم باهاش حرف بزنم هیچ دوستی برام باقی نزاشت گفت قطع رابطه کن اونقد زنگ زدن نزاشت جواب بدم الان همه با من قهرن. دلم گرفته اما هیچکس نیست یکم حرف بزنه باهام

بعضی مردا  از حسادت   قطع رابطه میکنن با خانواده زنشون ‌

تو هم هر کسی ازشون فوت کرد نرو .  اهمیت نده . 

جنگ هم انداخت بگو از فامیلای تو به من ربط نداره . اونا کی منن اخه ؟ 😑  

کارمندم اما طلاق دومم میشه. حالم خیلی بده خیلی

خب بشه دلیل نمیشه که با ادم بد ساخت ما یه عروس داریم سه بار طلاق گرفته خیلی دختر خوب و خانواده داری هست منتهی شانس نیاورده بود الان با پسر ما خوشبختن بچه هم دارن ...گور بابای حرف مردم تازه شما حقوقم داری فردا که خونه نبود اول وقت بزا برو حرف مردم که بالاتر از روان و جانت نیستن