2777
2789
عنوان

کاش سرزایمان میمردم

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 27 پست
ماشالله خدا زیادشون کنه. خودت میخواستی سه تا رو؟

سومی خداخواسته 

بالاتر گفتم ک

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

درست میگی ازهمه چی وهمه خسته ام کشش ندارم گفتم میرم سرکار دوباره ولی حالم خیلی بده

خب الان افسردگی بعد زایمان گرفتی نیاز به توجه و استراحت و آرامش داری سختم هست شرایطت با کسیکه شوهرت ازش حرف شنوی داره بگو باهاش حرف بزنه باید تلاششو چندین برابر کنه الان که پدر سه تا بچست

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عقل خودت چی میگه!

چشممو رو همه چی بستم 

الان میگم باخودم من با کی لج کردم 

باخودم یا بقیه

آینده خودم بجهنم 

بچه ها چی

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

سومی خداخواسته بالاتر گفتم ک

اخه جلوگیری کنی که باردار نمیشی بعد دو تا بچه چطوری ادم بلد نباشه جلوگیری کنه؟ حالا کاریه که شده ناراحت نباش به پا چهارمی باردار نشی. بدجور گرونی بیداد میکنه

خب الان افسردگی بعد زایمان گرفتی نیاز به توجه و استراحت و آرامش داری سختم هست شرایطت با کسیکه شوهرت ...

فقط از مادرش حرف شنوی داره ک اونم اولین دشمن این زندگیه 

چون میخواستم جدا شم اونموقع مادرش شروع کرد همه جاازمن بدگویی .توفامیل 

همه جا طوری وانمود کرد ک اگر رفتم همه فکرکنن من زن زندگی نبودم 

اون زن مخالف اینک شوهرم قدم ازقدم برداره که مبادا من لذتی ببرم 

بنظرت همچین کسی میاد ب شوهرم بگه پیشرفت کن 

صدبار باز ب مادرش گفتم گفته روزی رسوندی خداست خداتو شکرکن ک شوهرت سالمه توجوب نمیفته

اخه جلوگیری کنی که باردار نمیشی بعد دو تا بچه چطوری ادم بلد نباشه جلوگیری کنه؟ حالا کاریه که شده نار ...

من تنبلی تخمدان گرفته بودم دارو میخوردم بعد دومی 

دکتر گفت نمیشی 

اهل کار هست اتفاقا از اونا س ک صبح ساعت ۷ میرفت شب ۱۰ میومد ولی درآمد کم الانم ک بعد عید کارش طوریکه ...

به خودش گفتی؟

شوهر منم اوایل اصلا به فکر پیشرفت نبود ولی الان دیده همه دارن ازمون جلو میزنن و صابخونه هم جوابمون کرد و دید بی پول یعنی کوچک شدن جلو هر کس و ناکس یکم به فکر افتادن

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

فقط از مادرش حرف شنوی داره ک اونم اولین دشمن این زندگیه چون میخواستم جدا شم اونموقع مادرش شروع کرد ه ...

برای اینکه بقیه نگن زن زندگی نبود. خودتو نابود کردی؟

به خودش گفتی؟شوهر منم اوایل اصلا به فکر پیشرفت نبود ولی الان دیده همه دارن ازمون جلو میزنن و صابخونه ...

روزی هزار بار 

ولی آدمی که ذاتا ترسو باشه ب  حرف کسی گوش نمیده

برای اینکه بقیه نگن زن زندگی نبود. خودتو نابود کردی؟

آر ه 

برای اینک ثابت کنم ب فک وفامیل 

اما  اشتباه کردم هدف مادر شوهرم همین بود  .اگر میرفتم همه بگن مادرشوهر حق داشته اگرم نمی‌رفتم بخاطر ترس از آبرو بشینم سرزندگیم

آر ه برای اینک ثابت کنم ب فک وفامیل اما اشتباه کردم هدف مادر شوهرم همین بود .اگر میرفتم همه بگن ما ...

حالا هم سه تا بچت و بفرست پیشش و برو تا بفهمه اذیت کردن تاوان داره

البته من خودم دلم نمیاد چنین کاری کنم

حالا هم سه تا بچت و بفرست پیشش و برو تا بفهمه اذیت کردن تاوان دارهالبته من خودم دلم نمیاد چنین کاری ...

اونجوری ک مامانش ازخداشه 

همه جا بشینه بگه 

اونجوری ک مامانش ازخداشه همه جا بشینه بگه

خب بگه

انقدر بگه تا باد بیاره

به فکر خودت باش

ببین حتما فامیلاش میدونن اخلاقش چیه. عروس خاله من جدا شد خالم همش پشت سرش حرف میزنه ولی همه ما میدونیم همه چی زیر سر خالمه. همه به عروسش حق میدن

مادرشوهر منم خیلی پشت سرم حرف زده ولی هیچی از احترام فامیلاش به من کم نشده چون میدونن اون عقل نداره و توقعاتش نابجاس