2777
2789

مامانم راهش دوره الان دو سه ماهی میشه نیومده امروز میخواد بیاد فردا غروب برمیگرده من نزدیک مادرشوهرم اینام بعد شاید مامانمینا هستن اونام بیان دلم میخواد تنها باشم باهاشون از این طرفم خیلی وقته مادرشوهرم وعدت غذایی دعوت نکردم واگرنه هر روز روزی یکی دو بار سر میزنه میره دعوتم نکنی از قبل نمی مون شام هیچ کاریم نکردم خونه تمیزه فقط غذا نذاشتم گفتم مامانم باشه یه چیز ساده میذارم الان چه کنم بگم بیان چی درست کنم

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد

با مامانت باش امشب رو 

فردا خانواده همسرت رو دعوت کن 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

همون غذایی مامانت اینا میخورن یکم بیشتر کن اگر اونم اومد باهاتون بخوره !❤️ 

که البته پیشنهاد من اینه چون مامانت راه دوره و دیر به دیر میاد سنگ تموم بزار ، یک غذای خوشمزه بزار 💕

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا واسه مامانت یه غذای ساده میزاری..؟ مخصوصا که میگی راه دوره..

فردا ناهار بگو خانواده شوهرتم بیان. امشبو تنها باشید

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

مامانت بعد چند وقت میاد یه چیز ساده درست نیست بابا ن اینکه نخورده باشه احترامشو نگهدار

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

مامانت داره از راه دور میاد یه غذای خوب درست کن نمیخواد به مادرشوهرت بگی اونا که کنارت هستن وقت هست بعد دعوتش میکنی شاید مامانت راحت نباشه پیش اونا مادر دختری حرفی بخواد بزنه 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

مامانت بعد از دو سه ماه داره مییاد ،شما دختر چرا باید یه چیز ساده جلوش بزاری؟احترام مادر ،احترام خودت جلوی همسرت هست .حتما خوب پذیرایی کن .به شوهرت هم احترام به خانواده ت رو نشون بده .مثلا بگو مامانم اینو دوست داره براش بخر .جلو مامانت هم بگو فلانی برات خریده 

نیازی هم نیست مامانت داره مییاد خانواده شوهر رو دعوت کنی .شاید خواستین مادر و دختری دو کلمه حرف بزنین

من خونواده ی خودم رو هیچ وقت با خانواده همسرم دعوت نمیکنم  

به نظرم امشبو خودتون باشید یه روز دیگه مادرشوهرتون رو دعوت کنید ، بعدم چون مامانتون راه دوره به نظر من یه غذای خوب بزارید مرغ و برنج و سالاد و نوشیدنی 

❲هَمه‌چیز‌رو‌نَباید‌فَهمید‌  گاهی‌نَدونِستن‌آرامش‌داره✨