2777
2789
عنوان

اگه شما باشین چه میکنید

51 بازدید | 12 پست

سالگرد عزا یک نفر با تولد یه نفر دیگه تو یه روزه استوری تولد رو میزاشتین یا استوری سالگرد رو؟

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

اصلا استوری نزار چ لزومی داره

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

دقیقا منم همینطورم تو کل فامیل پدری تنها کسی که بهم تبریک میگفت و زنگ میزد زن عموم بود که دقیقا صبح روز تولدم فوت کرد فامیل ما که فقط سالگرد زنعموم رو تسلیت میگن ولی خوب قبلا هم تبریکی گفته نمیشد انتظاری ندارم ازشون 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا منم همینطورم تو کل فامیل پدری تنها کسی که بهم تبریک میگفت و زنگ میزد زن عموم بود که دقیقا صبح ...

من اینی که فوت کرده عموم هست کسیم که تولدشه خالمه پارسال چون عزادار بودیم هیچ مناسبتی رو تبریک نگفتم اما الان میخوام بگم موندم خالم هرساله استوری می‌زاره و زنگ میزنه تبریک میگه 

وقتی اونی که تولدشه هرساله بهم تبریک میگه و استوری میزاره زشته نزارم

به خودش تبریک بگو براش گل و کیک و کادو بگیر تا محبتش رو جبران کنی

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

بزار خانواده باباتو هاید کن

فکر خوبیه اما خانواده پدرم با خانواده مادرم در ارتباطن ممکنه بفهمن هاید شدن بد باشه

به خودش تبریک بگو براش گل و کیک و کادو بگیر تا محبتش رو جبران کنی

متاسفانه دوریم گل و کیک و کادو نمیشه تنهابه خودش تبریک گفتن میشه 🫠