2777
2789
عنوان

خانومای عطر باز تشریف بیارید

96 بازدید | 11 پست

نظرتون راجب عطر هالووین چیه؟

می‌خوام اینترنتی سفارش بدم تعریفشو شنیدم خوبه بنظرتون؟

بین این و کازاموراتی لیرا یکی و بگید

البته برا این فصل فکر کنم کازاموراتی خوب نباشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سالها ازش استفاده کردم بوی شیرین و معتدلی داره و ماندگاری عالی اگه اصل باشه

میخوام شرکتی رو سفارش بدم برندینی

کامنت های مثبتی داشت 

پیجش هم معتبره

مرسی جواب دادین

من خودم کازاموراتی گرفتم بد نبود خوب بود من اهل عطر شیرین نیستم چون سر درد میاره فقط خنک بیشتر تو عطر مردونه بگیر اون ها خیلی خوشبو ترند تا زنونه ها عطر هالووین هم خنک و شیرین بستگی داره به خودت مناسب فصل بهار و تابستان هست

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

برای این فصل خیلی خوبه

خنک و گلی و شیرین

ولی من اصلا خاطره خوبی ازش ندارم. یکبار مادرم اورژانسی حالشون به هم خورد و من هم این عطر رو کمی قبلش به خودم زده بودم. مادرم رو بردیم اورژانس و یه پزشکی اونجا بودن که با یه لحن خیلی بدی گفتن خانم عطر زدی؟!!! گفتم بله و دیگه چیزی نگفتم اما همیشه حرفشون توی ذهنم باقی موند و دیگه هیچوقت این عطر رو نگرفتم. در حالی که به نظرم خیلی عطر خوشبویی هست

برای این فصل خیلی خوبهخنک و گلی و شیرینولی من اصلا خاطره خوبی ازش ندارم. یکبار مادرم اورژانسی حالشون ...

عزیزم

تو ذوقت خورده 

عجیبه چون خیلی‌ ازش تعریف می‌کنن میگن خاصه و...

حالا شاید ایشون کلا به عطر آلرژی داشته