2777
2789

من کلا جوری رفتار میکنم کسی نتو نگتو بهم بگه ولی متاسفانه مادرم دهنش هرزه مدام بهم دری وری میگه دیگه خسته شدم نمیتونمم مثل خودش باهاش حرف بزنم هر بار میگم مادره ولش کن باز باش حرف میزنم بنظرتون درسته یا فاصله بگیرم ازش البته من ازدواج کردم و دوتاهم بچه دارم تو یه خونه نیستیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب نرو پیشش این کارو ک میتونی انجام بدیدوری و دوستی _خیلی کم برو تا بهت احترام بذاره

نمیرم یه کوچه فاصلمونه هفته ای یساعت به اصرار خودش میرم ولی باز همونه

میفهممت من قبلا احترام نگه میداشتم ولی الان تحملم کم شده در کمال احترام جواب همه حرفاشو میدم درسته م ...

من امروز پشت تلفن بهم گفت سگ گفتم خدافظ قطع کردم باز کلی پیام بهم فحشم داد

من خندم میگیره وقتی بهم فحش میده😂😂

دسته خودم نیست قبلا مجرد بودم هرچی بهم میگفت فقط میخندیدم الان دیگه ازدواج کردم حرفی نمیزنه بهم

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

من خندم میگیره وقتی بهم فحش میده😂😂دسته خودم نیست قبلا مجرد بودم هرچی بهم میگفت فقط میخندیدم الان د ...

وقتی جلو بچه هام فحشم میده کوچیکم میکنع اصلا خندم نمیاد

وقتی جلو بچه هام فحشم میده کوچیکم میکنع اصلا خندم نمیاد

اره حق داری جلو بچه ادم خورد میشه

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸