2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاین

123 بازدید | 25 پست

با 60 درصد نهایی امسال و معدل 13 سال دیپلم و دوسال پشت کنکور بودن و با فرض صفر نبودن مباحث فیزیک و ریاضی و زمین ک درحد 60 درصدن و فرض 20 تا 30 درصد بودن مباحث زیست و شیمی بنظرتون کنکور اردیبهشت رشته تاپ میشه ؟ اخه من ی کارنامه دیدم با میانگین 30 معدل 19 دندون پردیس اورده بود 

من باید اردیبهشت قبول شم و تیر نمیخام نهاییمم میخام ترازم 9700 اینا بشه لطفا راهنمایی کنین خسته شدم از پشت موندن :/

خواهش میکنم راهنماییم کنین اگ مشاور هست اینجا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی داره بقیه رقیب ها چند درصد بزنن اگر بالای ۵۰ درصد بزنن نه قبول نمیشی سالی که کنکور سخت باشه با ...

کسی ک کنکور سخت رو چهل درصد میزنه

یعنی کنکور اسون رو میتونه هشتاد بزنع

ان شاالله که بیارینهاییا یعنی همه رو ۲۰ میدی؟ بعد اینکه ازمون های ازمایشی، چه درصدایی میزنی

عزیزم من باید حتما تمام توانم بزارم ک 19 20 بگیرم باااید قبول بشم ینی اینجوری بت بگم ک اصلا نمیخام بمونم باید قبول شم رشته تاپ بیارم برای ازمونای ازمایشی همون درصدایی ک گفتمه حالا نمیدونم میتونم اصلا این درصدم ت کنکور بزنم !؟

عزیزم من باید حتما تمام توانم بزارم ک 19 20 بگیرم باااید قبول بشم ینی اینجوری بت بگم ک اصلا نمیخام ب ...

یعنی فیزیک و ریاضی رو هفتاد میزنی و زیست و شیمی بیست درصد؟

ان شاالله که بیارب

یعنی فیزیک و ریاضی رو هفتاد میزنی و زیست و شیمی بیست درصد؟ان شاالله که بیارب

بله مشکل اصلیم اینه باید برای شیمی فیلم اموزشی ببینم اصلا نمیتونم نبینم ب نظر شما میرسم ؟ خیلی استرس دارم از استرس تب میکنم اصلا متاسفانه بخاطر عمل معده عقب افتادم 

عزیزم من باید حتما تمام توانم بزارم ک 19 20 بگیرم باااید قبول بشم ینی اینجوری بت بگم ک اصلا نمیخام ب ...

ببین همه چیز بستگی ب تراز کنکور داره و نهایی 

تو گزینه قبولی های پارسال رو با درصد زدن نگاه کن 

اما چون دختر خودم‌منطقه ۳ بوده و دوستاش قبول شدند میگم میشه 

فقط معدلت باید بالا باشه 

بعد تو کنکور احتمال اینکه عملکرد بهتری داشته باشی زیادتره

فقط استرس نداشته باشه سر کنکور 

فعلا امضا ندارم