2777
2789
عنوان

این خیانته بنظرتون

135 بازدید | 17 پست

شوهرم با پیج شخصی همه اطرافیان منو دختر خاله دختر دایی حتی خواهرم فقط چک میکنه فالو ندارتشون ولی استوریاشونو میبینه لایک میکنه درصورتی که هیچ وقت استوریای منو لایک نمیکنه چندبار بهش گفتم چکشون نکن ولی دزدکی چک میکنه واقعا نمیدونم چیکار کنم یا چشه اصلا همش اطرافیانمو چک میکنه از تو همه برنامه ها به اسمای دیگه سیوشون میکنه حس میکنم نظر داره بهشون 

نمیخام از خودم تعریف کنم ولی واقعا از همه اینایی که چک میکنه سر تر هستم از نظر قیافه و همه چیز نمیدونم چشه حس کمبود دارم با این کارش و اینکه اینایی که چک میکنه رو اصلا صمیمی نیستیم باهم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این رفتارش از روی کنجکاویه نه خیانت

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی. 💞{۱۴۰۳.۱۲.۸}💞 https://daigo.ir/secret/51158064435

این رفتارش از روی کنجکاویه نه خیانت

کنجکاوی برای چی وقتی من بعش گفتم بدم میاد از این رفتار و اینکه پس چرا استوریای منو لایک نکرده هیچ وقت و اینکه چرا دزدکی چک میکنه چرا فالو نمیکنه و شماره هاشونو به اسمای دیگه سیو میکنه 

به احتمال زیاد فضولهو الکی چک میکنهوگرنه همزمان رو صد نفر که چشم ندارن😂🤦🏽‍♀️

قبلا به خاهرم پیام داده بود دوست دارم بعدم پاک‌کرده بود بخاطر همین شک دارم