2777
2789

ما ۱۰ ماهه در ارتباطیم

رابطمون لانگه یعنی از هم دوریم 

ده ماه پیش برای اولین و آخرین بار تا الان دیدمش بعدش دیگه برگشت آمریکا هنوزم نتوتسته بیاد 

خییییلی رابطمون تهاجمی ، سمی و البته گاهی به شدت رمانتیک پیش میره 

خیلی خیییلی تو این رابطه اذیت شدم تاپیکامم هستن و نشون میدن چقدر نوسان داشتیم 

ولی هر بار کات کردیم دوباره برگشته با همه ناسازگاریایی که هست ...

حالا از اینا بگذریم

دوست صمیمیش که حدودا ۲۳/۲۴ ساله دوستن ایرانه و همکار منه و این مدت من فهمیدم که به من حسی فرا تر از دوستانه داره و دوست نداره من و پارتنرم باهم بمونیم 

طوری که حتی جدایی میندازه بینمون با کاراش 

حالا داشتیم صحبت میکردیم توی ویدئو کال با پارتنرم یهو ایشونم زنگ زد پارتنرم اددش کرد توی کال

بعد صحبتا پیش رفت یهو دوسته گفت حالا اینا رو جلوی پریناز (من) نگو بین خودمون بمونه 

بعد پارتنرم گفت پریناز زنمه راحت باش چیزی ازش مخفی نیست بعدا هم قراره ۱۵ تا بچه داشته باشیم 😂😍 

دوستان من که از ذوق همونجا یه سکته ریز زدم 😂😂😍😍

ولی دوستش سریع کالو قطع کرد با حالت عصبی رفت 

نمیفهمم چشه 😑

به نظرتون حق دارم ذووووق کنم انقدر ؟؟؟😂😂😂 بعد از اون همه داستان و درد جدایی که کشیدم این خیلی چسبید😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.