2777
2789
عنوان

پشیمونم از اینکه این سریالو دیدم😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 58 پست
نه اصلا برام اهمیت نداره چقدر سریالش رو دوست داشتم همین که بدونم بازیگر شخصیت اصلی چقدر عوضیه و باعث ...

یعنی ی درصدم احتمال نداره بی‌گناه باشه؟ یه درصدد کووچوولوو ، من همیشه از قضاوت میترسیدم.. واسه همین اصلا نرفتم سراغ حواشیش...

بودنت عمر دوباره‌ست🌱  ‼️از اینجا رفتم❕ممنون از عزیزان باشعور سایت🌿✨فقط قبلِ رفتن،اینجا برای آقایون و نوجوون ها هم هست.چرا نوجوون؟سایت زنانه! انواع مشکلاتو..چرا آقایون؟برای کمک بیشتر به همسرانشون یا...با نرای ت.خمی کار ندارم🚮

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یچیزایی شنیدم تجاوز و این داستاناس دیگه؟

در اصل پدوفیلیا/گرومینگه

سوهیون وقتی سه رون ۱۳ سالش بوده باهاش قرار میذاره بعد ۵ سال رابطه کات میکنن همون زمان دختره درگیر شایعات و کنسل کالچر میشه و سوهیون جریمه اش رو میده اما پارسال دختره رو تحت فشار میزاره و باعث خودکشیش میشه و روز مرگش استوری از کادوهای تولدش و شادی میذاره که بیشتر مردم رو عصبانی کرده

الان هم گندکاری هاش داره در میاد انگار توی فیلم ریل برادر ناتنی سوهیون کارگردان بوده و سر صحنه به سولی گفتن باید سکانس های لخت رو بازی کن و اگه نمیدونی سولی کیه باید بگم سولی هم خودکشی کرده

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

تو فیلم خوب بودن من پیج اینستاشونو که دیدم به نظرم خیلی معمولی بودن حتی همون مون گایونگ

نگوووو چا اون وو هوانگ این یوپ.. خوبن خدایی 

حالا مون گایونگ عادیه قیافش

در اصل پدوفیلیا/گرومینگهسوهیون وقتی سه رون ۱۳ سالش بوده باهاش قرار میذاره بعد ۵ سال رابطه کات میکنن ...

پشمامممم سولیو میشناسم عجب کثافتی بوده سوهیون

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

یعنی ی درصدم احتمال نداره بی‌گناه باشه؟ یه درصدد کووچوولوو ، من همیشه از قضاوت میترسیدم.. واسه همین ...

عزیزم این فکر برای قبل این بود که فیلم و عکس هاش پخش بشه خودش هم بیاد اونقدر بد دروغ بگه که سر ۱ روز حقیقت دربیاد در حال حاضر یه دختر قربانی پدوفیلیا/گرومینگ بخاطر سوهیون مرده

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

سریال کره‌ای "وقتی زندگی بهت نارنگی میده" رو ببین خیلی قشنگه 

ونگوگ تو یکی از نامه هاش به برادرش می‌نویسه:           《 انسان ها طوری با من برخورد می‌کردند انگار من قلبی ندارم.》  منم همینطور ونگوگ، منم همینطور.