2777
2789
عنوان

پشیمونم از اینکه این سریالو دیدم😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 58 پست

عزیزم سریال نوستالژیه و تو زمان خودش از بهترین کیدراما ها بوده حتی تایلند دو سه سال پیش ورژن جدیدش رو ساخت

و کیدراما اصولا کلیشه است همون‌ زیبای حقیقی هم کلی کلیشه کیدرامایی داشت دختر زشتی که زیباترین پسرهای مدرسه عاشقش شدن

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه اینا کلا چرتن..کلی کیدرامای بامعنی هست..مثلا شما مشکلی نیست خوب نباشیو ببین خیلییی قشنگه

وای خدا کیم سوهیون رو لعنت کن دیگه حتی بدم میاد کیدراماها به این خوبی رو ریواچ کنم😭

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

عزیزم سریال نوستالژیه و تو زمان خودش از بهترین کیدراما ها بوده حتی تایلند دو سه سال پیش ورژن جدیدش ر ...

اخه مگه میشه اوم با آرایش خوشگل بشه 😂😂

بعد هم چقدر مدارسشون بی در و پیکر هست که طرف با صد قلم  ارایش میاد مدرسه چیزی بهش نمیگن 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

میدونی عزیزممم اون فیلم برای اون دوره قشنگ بود فیلم های کره ای و چینی همش در حال آپدیت نو باید فیلم‌ ...

اره فک کنم اون موقع تازه از این مدل فیلما اومده بود همه دوست داشتن 

تو سال ۲۰۲۵ نباید توقع زیاد داشت ک خوب باشه

وای خدا کیم سوهیون رو لعنت کن دیگه حتی بدم میاد کیدراماها به این خوبی رو ریواچ کنم😭

من اصلا خودمو درگیر حواشیش نکردم.. هیچوقت کلا خودمو درگیر بازیگرا نمیکنم فقط از فیلمو سریال لذت میبرم .. ریواچش کن بنظرم حیفه🥲

بودنت عمر دوباره‌ست🌱  ‼️از اینجا رفتم❕ممنون از عزیزان باشعور سایت🌿✨فقط قبلِ رفتن،اینجا برای آقایون و نوجوون ها هم هست.چرا نوجوون؟سایت زنانه! انواع مشکلاتو..چرا آقایون؟برای کمک بیشتر به همسرانشون یا...با نرای ت.خمی کار ندارم🚮

این سریال 15 سال پیش خوب بود نه الان

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜