2777
2789

کیا استفاده کردن برای خودشون یا فرزندشون ونتیجه گرفتن ممنون میشم هر کسی واقعا استفاده کرده راهنمایی کنه پزشک برای دخترم گفته که اگه چند ماه دیگه هم برم باز به این شدت رفته باشه بالا باید قطره بریزه میخواستم ببینم ضرر نداره وایا واقعا تاثیر داره دکترا تبلیغ میکنن منتها میخوام از مادرت بپرسم که استفاده کردن ‌تاثیر داشته یا نه؟

سلام دختر من بزرگه ۱۶سالش شروع کردم  براش یک سال و نیمه میریزم نمره چشمش همیشه بالا میرفت ولی ثابت مونده البته به نور حساس شده که از عوارض قطره هست ولی کلا برای ثابت نگه داشتن نمره چشم عالیه کاش زودتر داده بودن به دخترم 

سلام دختر من بزرگه ۱۶سالش شروع کردم براش یک سال و نیمه میریزم نمره چشمش همیشه بالا میرفت ولی ثابت م ...

وای چه خوب ولی فقط یه چیز فکر آدم رو درگیر میکنه عوارضی نداشته باشه بعدا بگن که از عوارض قطره هست منم چشم دخترم خیلی ضعیف شده بود حالا گفتم دو سه ماه دیگه ببرم اگه ضعیف شده بود بگیرم  مرسی عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دختر من بزرگه ۱۶سالش شروع کردم براش یک سال و نیمه میریزم نمره چشمش همیشه بالا میرفت ولی ثابت م ...

سلام خوبید. شماره چشمم چند بود. دخترم 7سالشه دشمارش 3 هست . خیلی نارحتم