2777
2789
عنوان

اقدام بارداری و نازایی

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 43 پست
نمی‌دونم شاید . می‌خوام برم زیر نظر یه ماما چون دکتر فقط آزمایش میده و بعدشم تهش میگه عجیبه . الآنم ...

خب چی بگم هرجور صالحتونه . چندسال داری ؟ 

دوست صمیمی و محرم رازداری بهتره با اونم مشورت کنی 

الان بهت می گم که اولین رابطه بگیریخانمی که تازه زایمان کرده باشه زیر چهل روز باشه وقتی رفت حمام از ...

چقدر عجیب .

خوب کلا دورو اطرافم هیچکس نیست تازه زایمان کرده باشه 

میشه برای بارداری من یه صلوات بفرستین ❤️انشالله حاجت روا بشید 🥹♥️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چی بگم هرجور صالحتونه . چندسال داری ؟ دوست صمیمی و محرم رازداری بهتره با اونم مشورت کنی

من ۲۸ شوهرم ۳۰ 

من ۲۸ شوهرم ۳۰

خب اصلا استرس نداشته هر رابطه  رو بخاطر بچه برقرار نکن اونوقت درجا باردار میشی حالا من همه  مشکلاتم داشتم  تنها راه درمان اینه  اصلا به بچه فکر نکن  بعد رابطه به پهلوی چپ باش و  سریع بلند نشو از جات  

من طی دو ماه بعد شدم و تو ماه اول اصلااا نشد چون فکرم درگیر بچه بود  درست زمانی که یه مشکلی پیش اومد و توافق کردیم بچه دار نشیم  باردار شدم 

خب اصلا استرس نداشته هر رابطه رو بخاطر بچه برقرار نکن اونوقت درجا باردار میشی حالا من همه مشکلاتم ...

این نکات و رعایت میکنم . ممنونم عزیزم

من متوجه نمیشم یعنی فقط اون روز تخمک گذاری اقدام کنیم و به غیر از اون روز کلا رابطه نداشته باشیم ؟

رابطه که داشته باش ولی ببخشیدا با جلوگیری باشه

بهتره روزای تخمگذاری اون دو سه روز رو مرتب بدون جلوگیری رابطه داشته باشی

وقتی تعلیقم اینجام😒🦖 

عگس رنگی بگیر خیلی تاثیر داره من مث تو بودم بعد عکس شدم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن