2777
2789
عنوان

اقدام بارداری و نازایی

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 43 پست
بزار روز تخمک گذاریت رابطه برقرار کنیدروزای دیگه جلوگیری داشته باشید

من متوجه نمیشم یعنی فقط اون روز تخمک گذاری اقدام کنیم و به غیر از اون روز کلا رابطه نداشته باشیم ؟

میشه برای بارداری من یه صلوات بفرستین ❤️انشالله حاجت روا بشید 🥹♥️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ماه ها یا حتی تا همین چند ماهه پیش اصلا تو فکرش نبودم . دیگه الان خیلی گذشته حالم بده . همش فک می ...

ببین اینجا هر دارویی بهت پیشنهاد میدن چیزیه که روی خودشون تاثیر داشته و میدونی تجویز نسخه خودمون برا دیگران کاملا غلطه.پس هرچی میشنویو با پزشک مشورت کن.اما من قبل بارداریم سه چهار ماه هم خودم هم همسرم مکمل کیوتن قرمز میخوردیم یه قرص دیگه هم بود دکتر به من داده بود به نام فرتیل اید نمیدونم چقدر به درد شما بخوره.کیوتن که مکمل بی ضرر عمومیه اصلا بهش میگن جوانساز.ولی اون یکیو از پزشکت بپرس هم زنانه داره هم مردانه

یا مثلاً من اگه قرصهای تقویت تخمک گذاری بخورم فایده ای داره؟

من خوردم بنظرم خوب بود.بعدشم از داروخونه کیت تخمک گذاری بگیر اون ۵ روز بعد پری بزن دوتا خط شد انجام بده احتمال بارداریش بیشتره

خدایا کمکم کن مادر بشم 🤲📿

من متوجه نمیشم یعنی فقط اون روز تخمک گذاری اقدام کنیم و به غیر از اون روز کلا رابطه نداشته باشیم ؟

آره درست میگن تند تند و زیاد اقدام کردن هم خوب نیست.اصلا کیت بگیر روز تخمک گذاریتو تعیین کن بعد مثلا یه دو روز قبلش همون روز دو روز بعدش اقدام کن.تخمک ۲۴ ساعت زنده میمونه اسپرم بیشتر

ببین اینجا هر دارویی بهت پیشنهاد میدن چیزیه که روی خودشون تاثیر داشته و میدونی تجویز نسخه خودمون برا ...

ممنونم عزیزم 

آره درست میگن تند تند و زیاد اقدام کردن هم خوب نیست.اصلا کیت بگیر روز تخمک گذاریتو تعیین کن بعد مثلا ...

ممنونم عزیزم 

من بعد پسرم دوسال هرروز اقدام داشتیم ولی نمیشد در اخر وقتی ک قیدبچه رو زدم ....شد ...الان قلبم دوماه ...

ای خدایا عزیزم خدا حفظشون کنه زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن . ایشالله منم زودی قسمت بشه خسته شدم از انتظار 

به نظرم احتمالا ی نقطه هایی ریزی باشه که رعایت نمیکنید براونه باشه

نمی‌دونم شاید . می‌خوام برم زیر نظر یه ماما چون دکتر فقط آزمایش میده و بعدشم تهش میگه عجیبه . الآنم بهم دستور عکس رنگی داده نمی‌دونم انجام بدم یا نه 

نه چله چی ؟

الان بهت می گم که اولین رابطه بگیری

خانمی که تازه زایمان کرده باشه زیر چهل روز باشه وقتی رفت حمام از آبی که حمام کرده بگیره بهت بده 

آب گرفتی خودت میری حمام می کنی آخر سر یه دختر مجرد بیاد آب روی بدنت بریزه لباس تنت نباشه

تا سه روز بعدش رابطه باش روز چهارم برو حمام