2777
2789
عنوان

اقدام بارداری و نازایی

401 بازدید | 43 پست

سلام خانما . من یک ساله توی اقدامم خودم تمام آزمایشاتو دادم دکتر گفته همه چیز خوبه حتی فولیکولم خیلی خوبه و باروره . همسرمم آزمایش داده و دکتر گفته از نظر تعداد و کیفیت اسپرم خیلی عالیه . اما با این حال ما یک ساله اقدامیمو هر ماه بی نتیجه ایم 😢

شما یه همچین شرایطی داشتین ؟ الان یعنی باید بریم سراغ آی وی اف و این چیزا؟؟ 

من فقط عکس رنگی نگرفتم از رحمم وگرنه سونو واژینال و تست پاپ اسمیر و آزمایش خون و اینارو دادم 

میشه برای بارداری من یه صلوات بفرستین ❤️انشالله حاجت روا بشید 🥹♥️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تخم گذاری نزدیکی دارین ؟ یا هر موقع دلتون خواست؟

آره توی تخمک گذاری نزدیکی داریم ولی خوب کلا رابطمون زیاده

یا مثلاً من اگه قرصهای تقویت تخمک گذاری بخورم فایده ای داره؟

عزیزم منم یک ماهی میشه اقدامم دکتر رفتم قبل اقدام کلی قرصای تقویت تخمک داده بهم شماهم از دکترت بپرس شاید تاثیری داشته باشه

زندگی قشنگه وقتی امیدش تو باشی...🤍🍼

عزیزم استرس سمه سم من چندین مورد دیدم که هیچ مشکلی نداشتن و بچه دار نمیشدن به محض اینکه بیخیال شدنو ...

من ماه ها یا حتی تا همین چند ماهه پیش اصلا تو فکرش نبودم . دیگه الان خیلی گذشته حالم بده . همش فک میکردم مشکل از شوهرمه ولی اونم اوکی بود 

بزار روز تخمک گذاریت رابطه برقرار کنیدروزای دیگه جلوگیری داشته باشید

یعنی فقط همون یک روز اقدام داشته باشم؟