2777
2789
عنوان

خاستگار🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 53 پست
من با نامزدم۱۵سال اختلاف سنی داشتیمدرسته خودشون میگن ذوق داریم شوق داریم ولی اینطور نیستدنیاها فرق د ...

گفتم ک معیارامو داره میترسم سنمون مشکل سازشه

ب نظرم خوبه اگه واقعا از ته دلت ازش راضی ای 

ذهنت رو هم باید اصلاح کنی نباید هی بابقیه مقایسه اش کنی

تو فامیل ما هست اینجوری ۱۰ ۱۲ سال آقاهه از خانومش بزرگتره بهترین زندگی رو دارن و خیلی هم خوشبخت اند بعد چندسال زندگی هم ببینیشون فکر می‌کنی هم سن و سال هم اند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم ک معیارامو داره میترسم سنمون مشکل سازشه

خب دیگه منم معیارام داره 

و دارم میگم اگر میتونی بپذیری سنشو اوکی بده اگر‌دوز دیگه شد سی سالت اوج جوونیت بود اون چهل و خورده هست و داره وارد میانسالی میشه با اون روزا مشکل نداری اوکی بده

به همه چی بشین فکر‌کن

به اینکه اون کلی تجربه داره الان و داره هی پخته تر میشه

تو تازه داری کشف میکنی

اگر معیارت فقط پوله اوکیه

اگر معیارت اخلاق و رفتار و سن و سال و شوق و ذوق و عشق و زندگیه مطمینن به مشکل میخوری ولی اینمه چطوری حلش کنید مهمه

یا میپذیری میگی چون پول داره عیب ندارع این عیب هاش رو نمیبینم یا میگی نه نمیخوام

وقتی تعلیقم اینجام😒🦖 

اگه صورتش شکسته است و بزرگتر میزنه نه واقعا بنظرم خوب نیست 

و اگه انتظار داری خیلی اکتیو و فعال باشه خب اون سنش گذشته از این کارها خیلی دل نبند

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
مرده که زنشو کشت تو بندر عباس ببین دختر درس عبارت شه مرده بزرگ‌تر رنجت میده حسودی میکنه که جوون تری

بعد اعدامش کردند

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍