2777
2789
عنوان

دوستان بعد از زایمان دست تنها میشه بود

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قهریم کلا،پرستاری مامایی چیزی نمیشه گرفت؟

اره میشه

ولی بگرد یه قابل اعتماد لاقل برا پنج روز اولی بگیر بقیش شاید بتونه شوهرت خیلی شرایط بدیه آخه هرچقدرمدمحکم سفت و نانازی نباشی ضعف و بیحالی تغییر هورمون و... بهت غلبه می‌کنه

اینقدر کار هست و بچه اذیت می‌کنه و شنا اذیت میشین که حتما کمکی نیاز داری

حتما آدم قابل اعتماد بیار تو دیوار چک کن موسسه های زیادی هستن یکمم سنش بالا باشه بهتره تجربه دار تره

وقتی تعلیقم اینجام😒🦖 

نه تجربشو ندارم سقط وحشتناک داشتم تا پای مرگ رفتم ولی بخیه نداشتم

وقتی میبینی شوهرت به فکرته و گفته مرخصی میگیرم و اینا پس خودتم بفکر خودت باش

بدنت به شدت حساسه نیاز به غذای خوب و مقوی داری به استراحت 

بعد زایمان تا سی روز استراحت میکنن دیگه جون و توان ندارن وای به حال روزی که استراحتم نکنی و دایم سر پا باشی با شکم بخیه

وقتی تعلیقم اینجام😒🦖 

بچه اولتون بود از کجا بچه داری یاد گرفتین سرارین بودی؟من واقعا کسی رو ندارم فقط خودمو شوهرمیم

اره کلا ی دونه بچه دارم ،سزارین بودم خداروشکر درد نداشتم ،ولی هفته ی اول خیلی خواب آلو بود ،همش خوابم میبرد ،همسرم خیلی کمک نبود ،بچه داری بلد نبودم با بچم یادگرفتم ،اول آخر باید یاد بگیری پس از همون اول باید یادبگیر ،اگه شوهرت واقعا کمکت می‌کنه هیچ مشکلی بوجود نمیاد شمام اذیت نمیشی انشاللع ،فقط شوهرت غذا رو هندل کنه بقیش اوکیه

یکسره باید سوپو کاچی و چیزای مقوی یکی برات درست کنه نهار شامم که هست تازه اگه نی نی اروم باشه

شوهرم خیلی مرد خوبیه تو باردادی کل کارای خونه رو میکنه 

مطنن خیلی هم برا بچمون دلسوزتره مامانم دل نمیزاره دختر و بچشش رو از خود نمیدونه

بچه داری رو از کجا میشه یاد گرفت تو دوره و کلاس میشه آموزش دید

واقعیت من چون مادرم شاغل بود خواهرمو بزرگ کرده بودم ولی باورت میشه ادم یادش میره 

مثلن ی نمونش رو بگم من بچم اومد خونه تا اخر شب یادم نبودپوشکش رو عوض کنم موقع خاب تازه شوهرم گفت اینشو عوض نمیکنی فهمیدم پوشک رو میگه 

بعد پوشک و مینداختم تو‌مشمبا فریزر بعد مینداختم سطل اشغال 

کم کم روال بچه داری دستت میاد 

بزن کلیپ تو اینستا زیاده ببین

کاربری دومه 😐😐🤐
اره کلا ی دونه بچه دارم ،سزارین بودم خداروشکر درد نداشتم ،ولی هفته ی اول خیلی خواب آلو بود ،همش خواب ...

اره بنده خدا خیلی کمکمه منتها اولین باره نمیدونیم با چی روبه رو میشیم فقط دست تنهاییم میترسیم

شوهرم خیلی مرد خوبیه تو باردادی کل کارای خونه رو میکنه مطنن خیلی هم برا بچمون دلسوزتره مامانم دل نمی ...

ببین تنها گزینه ک اذیتت می‌کنه فقط غذاست ،خود بچه ی شیر میدی و می‌خوابه ،پوشک عوض میکنی روزای اول نهایت روزی سه بار عوض کنی رفته رفته بیشتر میشه ک بچه دیگه جون گرفته ،میتونی از قبل زایمان غذا بپزی فریز کنی 

ببین تنها گزینه ک اذیتت می‌کنه فقط غذاست ،خود بچه ی شیر میدی و می‌خوابه ،پوشک عوض میکنی روزای اول نه ...

ممنون از راهنماییت خدا خیرت بده خیلی  نگرانم چون اطرافیانمو میشناسم پس هولناک نیس

ممنون از راهنماییت خدا خیرت بده خیلی نگرانم چون اطرافیانمو میشناسم پس هولناک نیس

نه اصلا هولناک نیست ،سخته ولی شیرین ،اصلا ب این چیزا فک نکن ،خودتو فقط آماده کن ک تنهایی از لحاظ روحی آماده باشی ،خریدهای خونه رو چندماه و از قبل بخر ،خریدهای مربوط ب نینی رو انجام بده برای چندین ماه ،چون با نوزاد سخته خرید ،مرغ کبابی آماده بزار فریزر مردا هرچی بلد نباشن اینو خوب بلدن دیگه،امیدوارم زایمان راحتی داشته باشی .