2777
2789
عنوان

از خواب پریدم قلبم تو دهنم 😔

174 بازدید | 17 پست

یکدفعه از خواب پریدم یهو برقم رفت الان بعد تپش قلب شدید گرفتم ببند شدم با کله خوردم زمین پریودم هستم پانیک شدید گرفتم ی بطری آب قند فقط بزور میدادم پایین قرص پرانول انداختم هنوزم نفسم بالا نمیاد زبونم سر شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسی نیست کنارت صدا کن خب

فقط برادرم هس کاری از دستش برنمیاد نهایت یکم آب داد خوردم میخواد ی ساعت دیه بره سرکار خیلی ترسیدم تو خواب قشنگ حس میکردم میخوام بمیرم زبونم هنوزم سر شده قفل کرده بودک

فقط برادرم هس کاری از دستش برنمیاد نهایت یکم آب داد خوردم میخواد ی ساعت دیه بره سرکار خیلی ترسیدم تو ...

ی چراغی روشن کن تاریکه 

یا ریلکس لم بده 

یا دراز بکش و پاهات بده بالا ببین چطوری 

یکم گلاب میریختی توی آب میخوردی خوب بودا 

کم کم اروم میشی فقط فکر نکن ب اون لحظه 

آیه الکرسی بخون حمد بخون 

ای باباچی شد ک اینجوری شدی

نمیدونم ولی چند روز فشار عصبی زیادی داشتم انگار همش یهو جم شد امشب نشون داد ناخودآگاه پریدم فقط دور خونه راه میرفتم نفسم بالا نمیومد زبونم هنوز سر میگم نکنه سکته رو رد کردم😭

نمیدونم ولی چند روز فشار عصبی زیادی داشتم انگار همش یهو جم شد امشب نشون داد ناخودآگاه پریدم فقط دور ...

حتما فردا ی دکتر برو

تراپیست نرو،لری شادپلی کن😜                               https://uupload.ir/view/jasem_khodarahmi_-_omroo_saba_fx1v.mp3/

ی چراغی روشن کن تاریکه یا ریلکس لم بده یا دراز بکش و پاهات بده بالا ببین چطوری یکم گلاب میریختی توی ...

فقط ی شیشه آب خوردم تو حالت عادی ی لیوانم نمیتونم بخورم ب حدی اضطرابم بالا بود بدنم بی جون شده الان خیلی حس بدی برام دعا کنید😔

فقط ی شیشه آب خوردم تو حالت عادی ی لیوانم نمیتونم بخورم ب حدی اضطرابم بالا بود بدنم بی جون شده الان ...

کاش پیشت بودم 

ی چیزی مثل شکلات بیسکوییت با شربت درست میکردم برات 

خسته بودی یا ذهنت خسته بود فراموش کن اصلا

کاش پیشت بودم ی چیزی مثل شکلات بیسکوییت با شربت درست میکردم برات خسته بودی یا ذهنت خسته بود فراموش ک ...

مرسی از محبتت عزیزم من چون تنها بودم تو اتاق همیشه آب و چیز شیرین کنارم میزارم با این حال اصلا ب اونا نبود یعنی من ی بطری آب خوردم انقد گ ترسیدم آب میریختم رو صورتم ک بیهوش نشم خیلی حال بدی بدی بود اگه قرص پرانول نبود مطمئنم قلبم وایمیستاد