2777
2789
😆😆😆🫶زندگی من به قبل پست حاملگی و بعد پست حاملگی تقسیم شده ینی کامنتایی که گرفتم عالی بوده الانم ...

شما هر وقت تونستی یه طرف قضیه رو بگیری برا ازدواج بعد میتونی واسه زایمان تاپیک بزنی که سز بشی یا طبیعی چون علم پیشرفت کرده میتونی خودت بزای تجربه های نی نی سایتم زیاد داری 

دم اذون هست ولی از شما کاری برنمیاد اینطور که از ادامه حضورت تو نی نی سایت مشخصه 

خدایا خودم دعا می کنم به آگاهی برسونش اگه نرسوندیش هم خودت میدونی من دیگه دخالت نمیکنم 

خودم خستگی زیاد دارم و خواستگی هام رو به درگاهت آمین 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

شما هر وقت تونستی یه طرف قضیه رو بگیری برا ازدواج بعد میتونی واسه زایمان تاپیک بزنی که سز بشی یا طبی ...

عزیزم احساس میکنم اوضاع روبراه نیست میتونیم باهم صحبت کنیم!

اصلا متوجه نشدم چی گفتی راستش هی خوندما ولی اخرشم نتونستم از تو جمله هات چیزی پیدا کنم که مربوط به من بشه

فکر کنم ذهنت پریشون باشه

امیدوارم هرچه زودتر بیفتی رو غلطک

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثل اینکه نمیتونی بیای صحبت 

بای 

برو با بقیه صحبت 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

🥲کجا بیام مگه قرار گذاشتیم باهم؟

آره دیگه دیدی و رفتی منم پاک کردم 

آره دیگه دیدی و رفتی منم پاک کردم

بسم رب الشهدا و الصدیقین 

چیو دیدم؟

🥲

چقدر ترسناک حرف میزنی 🥲🥲🫶

باید اینجا حرف بزنیم؟ خب بیا حرف بزنیم 

چه خبرا؟

فقط یه لطفی کن عزیزم من گیرایی خوبی دارم اما الان تایم استراحت مغزه یه کم روون تر صحبت کنی مصاحبت دلچسب تری داریم حتما

بسم رب الشهدا و الصدیقین چیو دیدم؟🥲چقدر ترسناک حرف میزنی 🥲🥲🫶باید اینجا حرف بزنیم؟ خب بیا حرف بزن ...

اوخی نترس کاریت ندارم 

آخرشم نفهمیدم از چی من میترسی انقدر 

نه دیگه هر آنچه بود اینجا گفته شد 

بقیه اش در تاپیک ها و کاربری های دگر ان شالله

یه فاز خاصی داری نمیدونم از کجا سرچشمه میگیرهباشه پس فعلا

از فاز خشم و نفرت حل نشده ای که فکر میکنن باهاش میتونن منو دنبال خودشون بکشونن یعنی از همین خشم هم به نفع خودش استفاده می کنه که من مغزم درگیرش بمونه ولی کاش منو بهتر میشناخت تا انقدر احمقانه باعث به هدر رفتن عمرش نشه

بای فعلا پس

کی رو میگی دخترجون؟ کی به بخت خودش پشت کرده؟بای

جان ؟ بخت خودش پشت کرده چیبود این وسط ؟ 

بای به جمالت