2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مرد چجوری فانتزی حاملگی خودشو میزنه و با لذت براش داستان سرایی میکنه ؟

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

ساعت ۳ نصفه شب زیر تاپیک یه اقا برات خطر نداشته باشه گوگول مگولی باهوش کی بودی تو🥲🫶😆😆

خطر از بیخ گذشت منتها یچیزی 

هیچ وقت از رو دلسوزی به کمک یه آقا نرو 

شاید اون با یه ازدواج دیگه بهتر بود تا همون اندازه جایی که بزرگ شده و در کنار خانواده اش فهم و شعورش باقی میموند یا خوشبینانه به خاطر فشار احساسات بروز نداده بیشتر پاره میشد بلکه تا الان آدم شده بود وقت دیگرون رو هدر نمیداد حیف وقت 

گوگول مگول اگه ترسناک نبود الان رک و مستقیم باهاش هم کلام بودن 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

تاپیکو اشتباه اومدی من اون اقا حامله هستم 😆😆😆🫶

بله شما که همیشه حامله ای ویارتم چت با خانومای اینجاس 

ولی به در گفتم دیوار شنید 

بله شما که همیشه حامله ای ویارتم چت با خانومای اینجاس ولی به در گفتم دیوار شنید

😆😆😆🫶

زندگی من به قبل پست حاملگی و بعد پست حاملگی تقسیم شده 

ینی کامنتایی که گرفتم عالی بوده الانم که در کسری از ثانیه از مادر دوتا بچه به پدر دو تا بچه تغییر مسیر دادم

خدایا شکرت 🥲🥲🫶

لحظات اذانه عزیزم دعا کنیم برات یا همینطوری که هستی راحتی؟