2777
2789

اگه یه برنامه تلویزیونی درباره روانشناسی کودک نوجوان باشه با مجری که دکتری روانشناسی کودک نوجوان داشته باشه  یه چیزی شبیه به کلاه قرمزی  اما با تفاوت اینکه بیشتر برای والدین باشه و مشاوره بهشون شما شخصا این برنامه رو دنبال می‌کنید اگه نه دلیلشم بگین

بله اگه کودکان پیش فعال باشه خودمم به شدت درگیرشم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیز شخصیه 

ولی اگه جذابیت داشته باشع برام بله دنبال میکنم

البته پادکست دراین باره رو خودم ببشتر میپسندم 

وَرای زَخـ‌‍ـم هایَم ایـیستادِگی خوآهَـ ـم کَـ ـرْد🦋     مُوَفَقیـ ‍ـت پـآداشِ ایـ ـستـ ـادِگــی اَسـ ـتْ🦋

کلا برنامه هایی که تو ایران ساخته بشه رو نگاه نمیکنم و اصلا قبول ندارم، ترجیحم اینه اگر میخوام چیزی یاد بگیرم ساخت کشوری باشه که سطح رفاه و خوشبختی درونش بالا باشه و حرفاشون شعار نباشه، و اینکه بعد چند سال تنها باری که زدم شبکه ایران فقط برای دیدن پایتخت بود 🦦

مواظب باشین اشتباه به کودکتان نگید بیش فعال

نه الکی برچسب نمی‌زنم بچه من این پیش فعالی داره من وپدرش باهاش کنار اومدیم خب دیگه همیشه همون روال زندگی که میخوای نیس قبول کنیم برخلاف میل مون باشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نه الکی برچسب نمی‌زنم بچه من این پیش فعالی داره من وپدرش باهاش کنار اومدیم خب دیگه همیشه همون روال ز ...

چون بعضی وقت ها حتی مشاور ها هم برچسب الکی می‌زنند درصورتی که بچه فقط انرژیش تخلیه نشده

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.