2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دل تنگمو در حال حاضر فقط پول که به آرامش می‌رسونه 😁 در حد رفع برنامه مهاجرت و رفاه در سرزمینهای بلاد کفر 🙏

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

ما معنای جوانی را نمی‌دانیم ..ما همگی روح های پیری هستیمکه در نقاب جوانی پنهان شده ایم ....

وای اره بخدا ینی دنبال بهونم بزنم زیر گریه اونقدر روحیم ضعیف شدع همین الان با تایپ این جمله چشام اشکی شده

👈لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندن به هیچ عنوان❌️❌️

وای اره بخدا ینی دنبال بهونم بزنم زیر گریه اونقدر روحیم ضعیف شدع همین الان با تایپ این جمله چشام اشک ...

🫂❤🥺

من جای همهٔ ستاره ها را می دانستم زمانی که هنوز آسمان تأسیس نشده بود🌠

دل تنگمو در حال حاضر فقط پول که به آرامش می‌رسونه 😁 در حد رفع برنامه مهاجرت و رفاه در سرزمینهای بلا ...

خخخ اره پول خیلی مهمه نبودش ادمو افسرده میکنه نابود میکنه

زندگی بدون دلخوشی و تفریح فقط نفس کشیدنه

👈لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندن به هیچ عنوان❌️❌️