2777
2789

سلام من دارم شیردهی مو قطع میکنم اول کم کردم دفعات شیردهی رو الان دوروزه شیر ندادم سینه ام درد می‌کنه آیا باید بدوشم ؟آیا دوشیدن باعث بدفرم شدن سینه میشه؟اونایی که دوشیدن و ندوشیدن ( تو اون مرحله دردناک) ممنون میشم راهنمایی کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بدوش اما کم درحدی که فقط از فشار کم بشهو اینکه سینه هاتو رو به پایین ماساژ بده حتما اینجوری زودت ...

ببخشید ظاهرسینه بعدا تو خالی میشه یا اون حجم شیر باعث میشه در آینده سینه توپرباشه؟

ببخشید ظاهرسینه بعدا تو خالی میشه یا اون حجم شیر باعث میشه در آینده سینه توپرباشه؟

بسنگی به بدنت داره برای من هیچ تغییر نکرد اصلا 

اما زنداداشم که کلا ۴ ماه به بچه شیر داد میگفت یکمی شل شده اما زیاد معلوم نیست 

بسنگی به بدنت داره برای من هیچ تغییر نکرد اصلا اما زنداداشم که کلا ۴ ماه به بچه شیر داد میگفت یکمی ش ...

ممنون عزیزم و اینکه از این شیر اگه الان تو خواب بدم بچه بخوره ایراد نداره ؟چون با شیردوش امتحان کردم شیر نیومد قدرت مکش بچه لازمه

ممنون عزیزم و اینکه از این شیر اگه الان تو خواب بدم بچه بخوره ایراد نداره ؟چون با شیردوش امتحان کردم ...

بده اما فقط ۵ دقیقه نذار بیشتر بخوره چون دوباره سینه تحریک میشه و شیر تولید میشه 

و اینکه من خودم وقتی میرفتم حمام زیر دوش با دست شیرمو میدوشیدم یکم که از دردش کم بشه 

بده اما فقط ۵ دقیقه نذار بیشتر بخوره چون دوباره سینه تحریک میشه و شیر تولید میشه و اینکه من خودم وقت ...

آخه میگن شیر فاسد میشه درست نیست ؟وایییی با دست روحم درمیاد😭