2777
2789

برای ابرو ادم بزنه بعد از مدتی سبز یا قرمز میشه؟ 

ازین مویی ها 

به طرف میگن شما تو زندگیتون چی کم دارید ؟ میگه هیچی ... میگن : چرا ؟؟؟؟؟ میگه : دیروز بابام جلو همه گوزید مامانم گفت فقط همینو کم داشتیم......😍😂😐

اگه قهوه ای بزنی قرمز اگه مشکی سبز باید بار ترمیم کنی

پس نزنم؟ 

به طرف میگن شما تو زندگیتون چی کم دارید ؟ میگه هیچی ... میگن : چرا ؟؟؟؟؟ میگه : دیروز بابام جلو همه گوزید مامانم گفت فقط همینو کم داشتیم......😍😂😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس نزنم؟

اگه زدی باید مدام ترمیم کنی .خواهر شوهرم زده دوماه یه بار می‌ره ترمیم .بعد یه مداد هایی هست چند شاخه می‌کشی دقیقا مثل همون ها میشه،اگع ترمیم دور شد میشه موقت از اونم استفاده کرد .

اگه زدی باید مدام ترمیم کنی .خواهر شوهرم زده دوماه یه بار می‌ره ترمیم .بعد یه مداد هایی هست چند شاخه ...

وای نه بابا ولش کن پولم کجا بود اینم برای مدل میخواست و رایگان بود خواستم برم مرسی که گفتی نمیرم❤️

آره نرو ابرو خودت هم می‌ریزه بعدش ارزش نداره .

ابروم خیلی خالیه گفتم یه تنوعی بدم رایگانم بود حیف 🥺😔😐

ابروم خیلی خالیه گفتم یه تنوعی بدم رایگانم بود حیف 🥺😔😐

از اون مداد چند شاخه ها بگیر مثل همون میشه مو‌نازک بکش قسمت خالی دیدی؟یه چیز دیگه هم هست اصلا ابروت هم نمیریزه یه قطره هست تاتو موقت تا با صابون نشور نمیره .مانع غسل و وضو هم نیست ابرو تقویت می کنه .دوستم میزد خوب بود