2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

157 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها یه مساله ای پیش اومد بین من وخواهرشوهرم که الان ظاهرا باهاش خوبم ولی ته دلم ازش ناراحتم من یه داداش مجرد دارم که موقعیتش و هیکلش خوبه خیلیا دوس دارن دامادشون بشه 

البته ما ازاوناش نیستیم که افاده ای باشیم تقریبا کیسایی هم که تاحالا مدنظر داشتیم برا داداشم ازخودمون پایینتر بودن همگی که باز خودمونم برتر نمیدونیم ما هدفمون ازازدواج خوشبختی داداشمه نه پول مهمه ونه حتی قیافه خیلی خیلی خوشگل 

داداشای دیگمم که متاهلن بصورت واقعا تصادفی نه اینکه ما واقعا موقعیت اقتصادی طرف رو مدنظر بگیریم باخانواده ازسطح خودمون بالاتر وصلت شده که تاحالا هیچچ چشمداشتی به هیچکدومشونم نداشتیم که مثلا حالا چون وضعشون خوبه کمک حال پسرامون باشن که البته وظیفه ای هم ندارن وداداشای خودم توسختیا ومشکلاتشون خودشون هوای همدیگه رو دارن وغرورشون هیچوقت اجازه نداده ازخانواده همسرشون کمک بخواهن

چندوقت پیش خواهرشوهرم اومد خونمون بامادرشوهرم تارسیدن هی گفتن که زندایی شوهر پیدا کنه برا دخترم میخواشوهرش بدیم وفلان اگه دایی عموی مجردی پیشنهادش بده من ازش پرسیدم که واقعا جدی چون سن دخترش کمه گفت اره گفتم پس بزرگه اعتراض نداره که اول کوچیکه روشوهربدی گفت نه اون قصد نداره واینا بعدم دوباره به شوهرمم گفت ماهی خندیدیم گفت بخداجدی میگم من خودمم اینطوری شوهرکردم منم گفتم خودشون که دارن میگن منم که داداشم مجرده یه نسبت فامیلی دوری هم داریم کاش پیشنهادش بدم داداشم خلاصه زمینه فراهم کردم یه مهمونی دادم مثلا داداشم یهویی اومده مرخصی واینا من بزور کشوندمش خونمون دخترشو دیدداداشم نظرش مثبت بود بعد چندروز زنگ زدم خواهرشوهرم یجوری برخورد کرد مات موندم اصلا طاقچه بالا گذاشت که بچه ان شوهرم روشون حساسه وفلان کوچیکه بر و روداره بزرگه سادس دختربزرگه رو ناخواسته کوبید اخرسرگفت اگه میخایی به باباش هم میگم منم گفتم اشکال نداره بگو خلاصه بعدش خیلی بهم برخورد میدونستم میخواد جواب منفی بده زنداداشمم گفت زنگ زد بهش بگو من باتوجه به حرف خودت اینکارو کردم تاخرد بشه شروع کرد بعدیه روز زنگ زد که ما ازخانواده شما حاشای نداریم وفلان موقعیت داداشت خوبه ایشاله بهترازدخترمن نصیبش بشه منم باخنده گفتم اجی من باتوجه به حرفای خودتون اینکارو کردم دخترتو پیشنهاد دادم داداشم چون بهم گفتین منم که عمودایی مجرد ندارم گفتم منظورتون داداشم دیدم اونموقع انگار فهمید چکار کرده یهو لحنش تغییر کرد نگاه ازبالا به پایینش تغییر کرددیگه گفت اخه اختلاف سنیشونم زیاده 

منم حالا که اینجورشد خلاصه با خنده خنده قشنگ کوبوندمش که غرورش له شد که اره من داداشم داییم ازمون خواسته دخترش بگیریم داییم هم که همه میشناسین چقد معروف بین فامیل چقد پولداره 

دیگه اخرای صحبتمون گفت بین خودمون بمونه گفتم خیالت راحت مامان بابام هم نمیدونه کار من خودم تنهایی بود چقد ادما جو گیرن حالا تارسیدن خونمون مادرشوهرم هی میگفت شوهربراش گیر نیاوردی الان بابات اومد میخوا بگم اینا فامیلاتن براشون شوهر گیر بیار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی بعضیا انگار میخوان دختراشونو فرو کنن تو شلوار مردم 

هر کس دلش میخواد سر و سامون بگیره خوشبخت شه اما نه دیگه اینجوری 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

یعنی بعضیا انگار میخوان دختراشونو فرو کنن تو شلوار مردم هر کس دلش میخواد سر و سامون بگیره خوشبخت شه ...

دقیقا فک کن دختره ۱۷ساله رودستت مونده مگه من خودم ۲۷ازدواج کردم اونقد ناراحت شدم کلی هم ایراد داشتن من چشم پوشی کردم گفتم اشکال نداره اشنان بهترازغریبه ان چه شوهرش رفیقباز پسرش هم انگار مشکل داره ازنظرژنتیک اونقدم ترس این مساله رو داشتم که وقتی هم. گفت نه گفتم خداروشکر بیشتربخاطر ژنشون که دردسرساز نشه

دقیقا فک کن دختره ۱۷ساله رودستت مونده مگه من خودم ۲۷ازدواج کردم اونقد ناراحت شدم کلی هم ایراد داشتن ...

نگاه اینا توروخدا  ادم مونده چی بگه 

قربون خودمو خانوادم خصوصامادرم که خاک پاشم که همچین چیزایی کثیف نه تنها این بلکه از هرنوعی دیگه یادم ندادن 

قربون خودمو دل پاکم .  من۲۸ ولی مجردم. همیشه ادم باید از خدا کمک بخواد

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

نگاه اینا توروخدا ادم مونده چی بگه قربون خودمو خانوادم خصوصامادرم که خاک پاشم که همچین چیزایی کثیف ...

اصلا گفته ایرادی هم نیست باشه قبول چرا وقتی زنگگ بهت زدم ناز کردی اونجور جواب دادی مگه یادت رفته خودت گفتی یا فک کرد من یادم رفته   بهم گفته و داداشم همینطوری یهویی عاشق دخترش شده  

حالا که غرورش شکسته بود میگفت چطورشد داداشت به دختر من راضی شد کمبود اعتمادبنفسشون مشخص بود انتظار داشت ازدخترش تعریف کنم منم گفتم خواهرا قلق داداشاشونو بلدن خودم دلشو نرم کردم که بیام جلو 😂

نگاه اینا توروخدا ادم مونده چی بگه قربون خودمو خانوادم خصوصامادرم که خاک پاشم که همچین چیزایی کثیف ...

حالا که مجردی یه نصیحتت بکنم یوقت خواستی ازدواج کنی هیچوقت با ازخودت پایینتر راضی نشو هم ازنظرمادی هم ازنظر ظاهری من الان دهساله این تجربه رو کسب کردم وقتی بایکی ازخودت پایینتر ازدواج کنی هوا برش میداره دقیقا ما اون یکی داداشام که زناشون ازخانواده سطح بالاتر و پولدارترین افتاده ترن 

اونا که پایین عقده دارن