2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرون ترین این نیست ولی ضدافتاب ایزدین داشتم الان رنج ۴ تومنه جای خیلی معتبر ولی من راضی نبودم الان سنتلا اسکین ۱۰۰۴ دارم ۱و ۵۰۰ واقعا عالیه جدی میگم من بخاطر پولش اینو نخریدم اخه خوب نبود واسه من

والا من تا حالا لوازم آرایشیو برند مرند نگرفتم همیشه همین معمولیا بوده ، ولی تو فکرشم امتحان کنم 

اما یک برس چوبی مارک بامبو سفارش دادم امروز رسید دستم باز کردم یعنی از جنسش کیییف کردم. دست میزدم بهش قشنگ پوست دستم خفن بودنو لمس میکرد انقدر جنسش خوب بود

البته عادت ندارم با برس چوبی موهامو شونه کنم اولش یکم سخت بود ولی خیلی راضیم 

پرایمر بنفیتحدود ۳ میلیون میشهقبل هر کرم پودری بزنی صورت مثل اینه میشه

پرایمر دقیقا چیکار میکنه

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد    :https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

گرون ترین این نیست ولی ضدافتاب ایزدین داشتم الان رنج ۴ تومنه جای خیلی معتبر ولی من راضی نبودم الان س ...

ایزدین چطور بود مگه؟ 

از چیش راضی نبودی؟

منم یکی دو بار شنیدم میگن پیل میشه 

سنتلا عالیه تا حالا نقدی ازش ندیدم جایی