2777
2789

به هیچ عنوان برنانه هاشونو برای هیچکسی به هم نمیزنن

این برای من خیلی عجیبه 

مثلا دخترشون همه رو امشب دعوت کرده

پدرشوهرم حاضر نیست یک ساعت هم زودتر از مغازه اش بیاد بیرون 

علاوه بر اون بعد مغازه اش هم یه قراری گذاشته که بره 

شوهرمنو هم کشونده اونجا 

احتمالا تا ساعت ده شب نیان

اخه ادم مهمونی ساعت ده میره؟ 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

کاسبا که اکثرا همینن

ومن به این خاطر خوشم نمیاد از این شغلا

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاسبا که اکثرا همیننومن به این خاطر خوشم نمیاد از این شغلا

نه شوهرمنم کاسبه 

ولی مهمونی دعوت باشیم سروقت میریم 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
نه شوهرمنم کاسبه ولی مهمونی دعوت باشیم سروقت میریم

👍

این لایک برای امضات 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

سلام عزیزم توروخدا جوابم بده 

داداشم التهاب خون یا همون عفونت خون داره

ازمایششم عکسش دارم

توروخدا بگیدخطرناکه چجوریه

چکار کنیم

یه عاااااالمه دکتر بهش دارو داده

معلم سال ۱۴۰۴ برام دعا کنید ممنونم 
سلام عزیزم توروخدا جوابم بده داداشم التهاب خون یا همون عفونت خون دارهازمایششم عکسش دارمتوروخدا بگیدخ ...

سلام عزیزم 

Crp بالاست؟ چند هست ؟

نه خطرناک نیست داروهاشو مصرف کنه خوب میشه

میدونم هیچ ربطی نداره به تاپیک

ولی من نتیجه دیدم واقعیه اگه خواستید بگید تو یه کتابی نوشته بود چطور بفهمیم به حاجتمون (عشق یک طرفه، عشقمون ، قبولی دانشگا ، بارداری ،خونه خریدن ،کار، و.......)میرسیم یا نه اگه کسی خواست بدونه بیاد تاپیکم بهش یاد میدم خیلی واقعیه و روشش از طرف یه شهیدیه

اینه گلم

نوتروفیل بالاست که چیز خاصی نیست فقط نشون میده عفونت داره

مثلا گلوهم عفونت کنه میره بالا 

مرسی گلم چکار کنیم حالا

هیچی انتی بیونیک بخوره