2777
2789

چند وقت بود آلرژی و خارش گلو داشتم با فکسوفنادین بهتر میشدم دیروز همراه با گلودرد شدید و آبریزش بینی خیلی شدید شد دکتر رفتم علاوه بر آنتی بیوتیک اسپری فلومیست و آمپول بتامتازون داد صبح آمپول زدم بااینکه کورتون و همه میگن مثه آب رو آتیشه ولی هیچچچچ تاثیری نداشت روی من همچنان خشکی گلو و آبریزش خیلی شدید بینی دارم دیشب تا صبح نتونستم بخوابم .تجربه ایی دارید دوستان

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دارو تاثیر ندارن برید ایمونو تراپی ، برای من خیلیی تاثیر گذاشته

چطوریه ؟ همون تست آلرژی؟

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم
من الان دوهفته س همینم

واییی نگو برای من شدتش طبیعی نیست دو هفته آدم به فنا میره

منم همینم

یعنی به این شدت افتضاح تمام بینی ام زخم شده

چطوریه ؟ همون تست آلرژی؟

نه تست نیست

اولش باید برین تست که بدونن به چیا حساسیت دارین و بدنتون واکنش میده

بعد داروی ضد آلرژی هرکدوم رو هفتگی یا دو هفته یکبار تزریق میکنن ، برای من از بازوم تزریق میشد هردفعه مقدار کمی 

حدودا سه ماه ادامه دادیم بعدشم دیگه خیلییییییی کم شده

من حساسیت داشتم اونم نه فصلی ، همیییشهههه بود ولی بعد از ایمونوتراپی خداروشکر خیلی بهتر شدم یعنی درحد سه چهار درصدش مونده اونم خارش بینی و اینا حدودا برای چند ساعت توی هفته

زنجفیل تازه رو ورقه ای برش بده

یه ورق بزار تو آب بجوشه

آب رو میل کن  خود زنجفیل رو بجو و بخورش

تسکین گلو درد سرفه آلرژی آسم سرماخوردگی

برای سلامتی بیماران صلوات هدیه کنیم ❤️
نه تست نیستاولش باید برین تست که بدونن به چیا حساسیت دارین و بدنتون واکنش میدهبعد داروی ضد آلرژی هرک ...

البته اونم پاییز و زمستون کلاااا خوب بودم ذره ای حساسیت نداشتم

نه تست نیستاولش باید برین تست که بدونن به چیا حساسیت دارین و بدنتون واکنش میدهبعد داروی ضد آلرژی هرک ...

اگه تهران جایی رو میشناسی بگو ممنون میشم

زنجفیل تازه رو ورقه ای برش بدهیه ورق بزار تو آب بجوشهآب رو میل کن خود زنجفیل رو بجو و بخورشتسکین گل ...

ممنون امتحان میکنم حتما عزیزم

نه عزیزم متاسفانه نمیشناسمبنده تو شهر خودم میرفتم کلینیک گوش حلق بینی ، باز پرس و جو کنید پِی اش رو ...

ممنون عزیزم حتما مرسی از راهنماییت