2777
2789
عنوان

از زایمان طبیعی میترسم هزینه سزارین هم

| مشاهده متن کامل بحث + 5791 بازدید | 297 پست
دکتر کیه ؟البته اگه اشکالی نداره؟

دکتر نگار امیری 

دکتره عالیه از هر لحاظ باسواد و مهربون و مراجعین همه راضی بودن این بیمارستان لعنتی همه چی و خراب کرد

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوضاع مالیتون چطوره یا کسی ک حمایت کنه بالاخره وظیفه شوهرته

حمایت کننده نداریم..من عزیزم ۳۰ تومن گزاشتم کنار برا هزینه دکتر و بیمارستان بعد عید یکدفه رف بالا

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

کلی تو اتاق عمل می‌رقصید بس روحیه داشتمنم مثل موش همش در حال فرار و گریه هستم

قربونت برم اونا پولدارن خب همش طلا میخره شوهرش ،والا مام معمولی هستیم یکم ب خودت مسلط باش انشالا درست میشه

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

پسر ۶تیر یک ساله میشه بنت الهدی مشهد رفتنم خصوصی بود وتخصصی زایمان من جای قبول نکرد آخر واسه طبیع ...

چی میگفت؟

حمایت کننده نداریم..من عزیزم ۳۰ تومن گزاشتم کنار برا هزینه دکتر و بیمارستان بعد عید یکدفه رف بالا

مابقیشم درست میشه انشالا 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

داشتن آرامش توقع زیادی نیست شما احتمالا مجرد و کم سن باشی موقع ازدواج خانواده ها اگه کمک نکنن دیگه ا ...

کی گفته ؟؟؟اطرافیان ما همه خودشون عروسی گرفتن بدود کمک پدر ، اینکه شما گفتین حرف کاملا غیر منطقیه ، چون تو پول داری دلیل نمیشه حرفی رو بدون فکرکردن بزنی می‌دونی چه همه آدم سر حرف شما ک گفتین ندارین بچه نیارین دلشون میشکنه؟؟؟؟؟؟؟؟تا ۲۰ سالگی بچه خدامیدونه چه اتفاقاتی بیوفته کی دیده و کی به آینده سفر کرده 

میلیاردر هم ک باشه شاید بچه تو سن پایین پدر مادرش مردن اون چی اون ظلم نیست در حقش؟

قوی باش🫂 لایک هم نکن جون عمت ، تا ابد فن ازدواج سنتی ام خودمم ازدواجم سنتی بود خواهشاً مدرن رو نرمالایز نکنین اه

ای وای یعنی این چیزاهم تاثبر نداره؟؟؟؟

برا من نداشت

فکر میکنم بیشتر مرد مهمه رعایت کنه

من که خیلی رعایت کردم و خداروشکر صلاحم دختر

شاید پدر و مادر شما نداشتن ولی به شخصه پدر و مادر من داشتن من تو رفاه بزرگ شدم و دوسدارم بچه ام هم ...

خوشبحالت خدا بیشترش کنه الان میخواستی بگی من دارا هستم؟ اوکی فهمیدیم 

قوی باش🫂 لایک هم نکن جون عمت ، تا ابد فن ازدواج سنتی ام خودمم ازدواجم سنتی بود خواهشاً مدرن رو نرمالایز نکنین اه

بستگی به بدن داره همسایه مون سزارین شد دو روز بعد که اومد خونه رفت یکراست سراغ گردگیری که مهمون واسش میومد با اینکه کسی بود کاراش میکرد ولی راحت می‌چرخید ،خاهر منم طبیعی بود دوتا الان سومی میگه بمیرم هم نمیرم فقط سزارین میره

گوه خوریش به تو نیومده نکبتِ بی خانواده!اینقدر ریپ بزن تا بمیری دیگه باز نمیکنم جر بده خودتو بی اصل ...

@niniyar  

ایشون هم توهین کرد

تازه به کل زن های ک‌‌زایمان طبیعی بودن گفت غلط کردن 

ایشون هم باید لغو کاربری شه

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر