2777
2789
عنوان

از زایمان طبیعی میترسم هزینه سزارین هم

| مشاهده متن کامل بحث + 5791 بازدید | 297 پست
حیف نمیشه از بیمه سامان بیمه بخری؟ پرس و جو کن خب عزیزم

عزیزم قبل بارداری باید سه ماه حداقل بیمه تکمیلی و ریخته باشیم بحساب الان دیگ قبول نمیکنن

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قبل بارداری باید سه ماه حداقل بیمه تکمیلی و ریخته باشیم بحساب الان دیگ قبول نمیکنن

اوضاع مالیتون چطوره یا کسی ک حمایت کنه بالاخره وظیفه شوهرته 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

نمیدونم والا کلا دختر پر استرسی هم بود ها تنها چیزی ک داشت پولدار بودنش بود ک نمیدونم چقدر تاثیر داش ...

حتما بچش پسره

حشمت پسر دوست بود🤣🤣🤣🤣🤣

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

پسر ۶تیر یک ساله میشه 

بنت الهدی مشهد رفتنم خصوصی  بود وتخصصی زایمان  

من جای قبول نکرد آخر  واسه طبیعی رفتم نشد

بعد سزارین

یعنی دیر به فکرش افتادم

دو سه تا دکتر آخر سر قبول نکردن

وگرنه خودم سکه داشتم‌ می‌فروختم

ماما میدونی چی میگفت تو اوج درد بمن؟؟

آخرم که کم در نمیومد

مث کلی و حبیب ،،،بلاگر استرالیایی لرستانیروحیه خیلی مهم

کلی تو اتاق عمل می‌رقصید بس روحیه داشت

منم مثل موش همش در حال فرار و گریه هستم

یسوال ببخشید بیمارستان خصوصی میری؟

معلوم نیست فعلا چن جا رفتیم یکیش دولتی بود دوتاش خصوصی دوتاش نیمه خصوصی البته ۴ تای اخرو شوهرم تنها رفت درست نپرسید هزینه هارو و پیش دکتر نرفت

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ب نظرم بازم بگرد دنبال دکتر ایشالله ک برات جور میشه الان چند ماهته ؟

دو هفته دیگه ۸ماه تمومه