2777
2789
عنوان

بنظرتون من نحس و شومم

167 بازدید | 18 پست

از وقتی بدنیا اومدم تا ۶ سالگیم همش گریه میکردم مامانم اذیت میشد بابامم میزد منو ک چرا انقد گریه میکنی مامانم میگ دو ماهه بودی شب تو حیاط شستمت و اندی خونه خوابیده بودی از اون روز گریه کردی 

بعد بردنم دعا نویس خوب شدم تا اینکه ۱۷ سالم شد و هر روز خونمون دعوا بود داداشم و بابام هر روز دعوا میکردن بابام با مامانم همش دعوا میکرد آبرومون ت کل فامیل و همه جا رفت این وسط منم خیلی اذیت میکردم و همش میرفتم خونه بقیه تا دعااهارو نبینم ولی نگم ک اتفاقایی میوفتاد بابام موتورمون رو از عصبانیت آتیش میزد با فامیلامون دعوا میکرد خون خون ریزی میشد در این حد و همه اینا تو ۱۶ تا ۱۸ سالگیم شدن و وقتی درگیر افسردگی شدم دیگ هیچ دعوایی نداریم مگر ماهی یکی دوبار بابام دعوا کنه بعد آروم می‌شه رابطش با مامانمم خوب شده اخلاق داداشمم یکم خوب شده و خلاصه فرق کردن ولی وقتی من حالم خوب بود اتفاق نبود سرمون بود هر  روز یکی جلوی در خونمون واسه شکایت میومد 

الان من حس خوبی ندارم و حالم خوب نیس افسرده ولی همه باهم خوبن و حالشون خوب شده 

تاپیک قبلی هم یکی گفت بهم شومی🤧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان داروی افسردگی مصرف می کنی؟

نه رفتم روان شناس با حرفاش خیلی حالم خوب شد ولی دیگ نرفتم گفته بود هرماه بیا بعد رفتم دکتر اعصاب روان قرص داد تا ۵ ماه خوردم خیلی بدتر از قبل شدم و علائم های بدتر داشتم دیگ نخوردم 

نه رفتم روان شناس با حرفاش خیلی حالم خوب شد ولی دیگ نرفتم گفته بود هرماه بیا بعد رفتم دکتر اعصاب روا ...

داداش من چهار پونزده سال بود که افسردگی داشت قرص مصرف می کرد بیکار بود و اینکه سنش زیاده و ازدواج نکرده و خیلی هم علاقه داره که متاهل بشه یه سال و نیم دارو نخورد جو خونه مون پر تنش بود بدتر شد دیگه دوباره رفت دارو خورد البته که به خاطر یه مدت که دارو نخورده بود بیماریش شدید تر شد ولی الان همه مون حالمون خوبه ....به نظرم ربطی به طلسم و این چیزا نداره ...ناراحتی و عصبانیت به بقیه سرایت میکنه فقط همین

ببخشید اخلاق نداشتن باباتو و مشکلات دیگه اصلا ربطی به تو نداره که تو به خودت گرفتی...

بابام ک از اول اخلاق نداشت ولی وقتی من افسردگی گرفتم حالش خوب شده اصلا عوض شده