2777
2789

مامان بابا ها که انگار کتک و دعوا بچه ها از واجبات بود حالا خودشون شدن مدافع حقوق نوه ها 😅😂😂 

معلم ها عقده ای خل و چل با اون مقنعه چونه دار عقده ای ها 😅😅سیبیل ها مون میشماردن 

نه اسباب بازی خیلی متنوع داشتیم نه هر ماه لباس سالی نهایت دو دست لباس به خدا بچه ها الان خیلی ناز و نعمت دارن!!!! 

جالب ینجاست همه مون عقده ها مون برعکس با خرید بیشتر براشون و با مهربونی بیشتر خالی میکنم بچگی مون پدر سالاری حالا خوردیم فرزند سالاری!!!! 😅😂😂

خدایا پسرم برام حفظ کن. سالم و صالح💙🙏👦👼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ گفتی آخ دقیقاااا بخدااا😭😭

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

ما که دهه شصت بودیم اینقدر تو سختی بزرگ شدیم. الان کم اووردیم . نمیدونم عاقبت این نسل که اینقدر دررف ...

اتفاقا اینها چون امکانات بیشتر دارن و درگیری عقده ای بازی جهالت نشدن خیلی بهترن

ولی من عاشق بچگیهامم

اخرین نسلی هستیم که بچگی کردیم واقعا 

از سالهای بچگی لذت بردیم اگه سختی هم بوده درک چندانی نداشتیم مثل بچه های الان یهو بزرگ نشدیم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اتفاقا اینها چون امکانات بیشتر دارن و درگیری عقده ای بازی جهالت نشدن خیلی بهترن

والا من تو نسل دهه شصت عقده ای ندیدم. اتفاقا نسل ما بچه های با گذشت. صبور و مهربون بودن. 

این نسل پر توقع. خود پرست. بی مرامن. تنبلی که هیچ.‌

ولی من عاشق بچگیهامماخرین نسلی هستیم که بچگی کردیم واقعا از سالهای بچگی لذت بردیم اگه سختی هم بوده د ...

به نظر من اینها بچگی میکنند نعمت آسایش رفاه از هر نظر پدر مادرها هم مهربون!!!!!!! زمان ما که کتک از بهشت اومده بود😄

بله و متاسفانه من میبینم خیلی از مامانها بخاطر همین مشکلاتی که در کودکی داشتیم الان از اونور بوم افتادن 

دیگه مطلقا به بچه نه نمیگن. هر چی بچه خواست سری مهیا میشه . اصلا رعایت قوانین توی مدرسه و جاهای عمومی برا بچه ها مهم نیس والدین هم ذوق میکنن و تشویق میکنن این رفتارها رو 

درستی بچگی ما همراه با کمبود و سختی بود ولی قرار نیس بخاطر اون شرایط الان نسل بی مسئولیت بار بیاریم 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

بله و متاسفانه من میبینم خیلی از مامانها بخاطر همین مشکلاتی که در کودکی داشتیم الان از اونور بوم افت ...

نه شوری شور نه بی نمک

به نظر من اینها بچگی میکنند نعمت آسایش رفاه از هر نظر پدر مادرها هم مهربون!!!!!!! زمان ما که کتک از ...

من کتک نخوردم اخه بچگی 

بچگیم اسون نبودا ولی خب کتک نبود توش

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

همونا خروجیاشون رو ببین. دکتر، مهندس، دانشمند، سازنده موشک قاره پیما، مادر نمونه، بچه های با ادب، آدمای قانون پذیر، بزرگتر کوچیکتر سرشون می شد، اخلاق و غیراخلاق میفهمیدن، حیا و حریم نامحرم و حجاب می فهمیدن، زنا عاشق شوهرا، مردا عاشق زنا، کلکسیون مرض جنسی و روحی نداشتن، از این مطب به اون مطب آواره نبودن، دائما در حال پاچه گیری و وحشی بازی و دعوا نبودن، یک درصد امکانات، صد در صد تولید و بهره وری....

حالا چی؟ بند ابرو کرده های ۱۰ ساله؟در رابطه امروز با یکی فردا با ۱۰ تا دیگه؟ هزار تا نوکر و چاکر هم دورش باشن بازم پاچه می گیره. نه قانون سرش میشه نه اخلاق نه دین نه واجب قرآن نه عذاب آخرت نه مجازات دادگاه! با کلکسیون امکانات و مامان بابای دکتر مهندس،۱۲ سالگی می رسه به خودکشی! نه هویتی داره نه هدف. از همه فراریه همه هم ازش فرارین!

حرفاتون درست

ولی همیشه گفتم بچه های دهه ۶۰ و ۷۰ به معنای واقعی بچگی کردن.

خاله بازی با بچه های فامیل

عیدی لای قرآن 

خواب ظهر

لی لی و وسط بازی و گرگ بازی و رنگا رنگا

خوابیدن روی تراس و پشت بوم توی داغی تابستون

در پناه تو. سمندون.  قصه های مجید. ساعت خوش. همسران

به خدا حاضر نیستم کودکیمو با کودکی بچه های الان عوض کنم.

حرفاتون درستولی همیشه گفتم بچه های دهه ۶۰ و ۷۰ به معنای واقعی بچگی کردن.خاله بازی با بچه های فامیلعی ...

آخه الان توقع ها بالا رفته با اینها دیگه قانع نمیشن که 

اون موقع کی بچه از پنج سالی گوشی داشت و تبلت و چه میدونم....... از چند نظر خوب بود انرژی تو کوچه و حیاط تخلیه میشد!! 

مغزشم باز کنی ۹۹درصد، رنگ، آمبره، ابرو، هاشور، درد.... فقط یه کارت بانکی میخواد و یه گوشی. از این قیافه به اون قیافه. از این پست به اون پست. ۱۰ دقیقه هم توانایی انجام کار جمعی، تعامل خانوادگی، گفتگوی انسانی نداره. مصرف کننده محض بدون یک درصد تولید و بهره وری. عامل ناترازی انرژی و کمبود آب. هرچی هم دستش بیاد اسراف و بریز و بپاش. همیشه هم ناراضی و در حال غر. دنبال براندازی همه ست. از خونوادش گرفته تا نظام تا بشریت!