2777
2789
عنوان

مسکن ملی خانوماااا

918 بازدید | 27 پست

کسی اطلاعی داره وقتی پیامک میاد که پروژه شما افتاده فلان شهرک و اینا تا مرحله بعد چقدر طول می‌کشه؟

کلا چقدر طول میکشه تا خونه کامل شه من اطلاعی ندارم اگه میشه راهنمایی کنین

یا خدا هنوز ندادن .چ خوب شد رفتم سایت قطع شد و فرصتش تموم

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴ سال💔صبرمون تموم شده دیگهاگه دوست داشتین میشه بگین حدودا چقد هزینه شده؟

تا الان ۴۰۰دادیم از اسفند پارسال تا اسفندامسال ۳۰۰دادیم باورت میشه تو یک سال ۳۰۰دادیم ولی خب خداروشکر امید داریم خونه دار میشیم 

تا الان ۴۰۰دادیم از اسفند پارسال تا اسفندامسال ۳۰۰دادیم باورت میشه تو یک سال ۳۰۰دادیم ولی خب خداروشک ...

بله خداروشکر ولی خیلی طول میکشه دیگه

شما خبر دارین پیامک میاد که پروژه افتاده فلان جا یعنی چی؟تو چه مرحله ایه؟