2777
2789
رسید میدن ثبت احوال هم رسید کارت ملی هم شناسنامه اونی که شما میگین برای گرفتن المثنی هست نه رسید گرف ...

اگر محضر میری برای تعویض شناسنامه میتونی رسید بگیری نه کارت ملی تازه بازم باید بری پست بانک المثنی؟مگه سند ازدواج المثنشو همینجوری میدن؟پدر مادر خود منم میخواستن برن سند ازدواجشون که از بین رفته بود بگیرن بازم بردن محضردار گفت وقت میبره 

یعنی میگین شما محضر کپی سند ازدواج بهتون نداده ؟ از دو قسمت میشه جهت مهریه اقدام کرد محضر عقدی ک انج ...

کپی نه .... رونوشت... کپی رو که دیگه باید سند ازدواج باشه ازش کپی گرفت...رونوشتم باید از سند ازدواج گرفت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کپی نه .... رونوشت... کپی رو که دیگه باید سند ازدواج باشه ازش کپی گرفت...رونوشتم باید از سند ازدواج ...

اگه نبردم خونه و فقط دخترشو برداشت و رفت 

خودم بلند شم برم خونه؟

به نظرتون باهاش حرف بزنم دخترمو ازم نگیره نقطه ضعف نشون دادم؟چون پرونده دارم تو بیمارستان از خودکشی میترسم حضانتشو ازم بگیره

نه دقت نکردین جهت مهریه و نفقه و ترک اجباریش فقط دادخواست عسروحرج میزنن شما خانما دست کم نگیرین اهرم ...

از ۷ سالگی دختر میره پیش باباش تا چندسالگی؟؟؟

به نظرتون ارزش داره مهریمو ببخشم درقبال حضانت کامل دخترم؟

چرا هرچی میگ شما چ خانوادت گوش میکنید ؟؟ینی چی ک برو،رفتیمدارک تو گرفت گفتی اوکی حالا قراره بیاد بچت ...

چون شاید سر شما نیومده که خدارو شکر که نیومده اینجوری فکر میکنید منو با اینکه یه بچه یک ماهه داشتم بیرونم کردن اونم جلوی چشم خانوادم من تو  زمستون با لباس خونه وسط خیابون آواره مونده بودم نه بچو بهم دادن نه یه پالتو نه کیف کفشامم بزور پوشیدم شاید عجیب باشه ولی هستن همچین آدمایی من برگشتم سر خونه زندگیماا ولی هرگز کارشون یادم نمیره همون مادر شوهرم که اجازه نداد کیفمو بردارم همون الان هر دو روز یه بار خونه من میمونه  

اگر محضر میری برای تعویض شناسنامه میتونی رسید بگیری نه کارت ملی تازه بازم باید بری پست بانک المثنی؟م ...

ثبت احوال رسید گمشده بهتون میده هم کارت ملی هم شناسنامه ، محصر ی که ازدواج شده باشه سند نوشتاری از هر ازدواج در محضرشون دارن کپی سند ازدواج با مهر امضاشده میده اون المثنی نداره سند ازدواج ،کپی نوشتاری میدن با مهرتون محضر

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

ثبت احوال رسید گمشده بهتون میده هم کارت ملی هم شناسنامه ، محصر ی که ازدواج شده باشه سند نوشتاری از ه ...

آقای عزیز کارت ملی رو فقط پست بانک میده محض اطلاعت هر چی من میگم بابا سند ازدواج باید باشه که رونوشت بدن باز حرف خودتونو میزنین چیزی که اونجا ثبته فقط اطلاعاته همین اینکه کی شما عقد کردین مهریتون چقدره که اینا کافی نیست 

اگر محضر میری برای تعویض شناسنامه میتونی رسید بگیری نه کارت ملی تازه بازم باید بری پست بانک المثنی؟م ...

محضر ارتباطی نداره به کپی و رسید کارت ملی شناسنامه ،مخضری که عقد ازدواج شون انجام دادن کپی نوشتار سند ازدواج میدن با مهر اون محضر قابل قبوله

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بابام گفت اعصابش خورده بیا بریم تا اروم شه منم بهم برخورد که بیرونم کرده و میگه برو ؛نمیخواستم جایی ...

واای که مردا همین رو می خوان بخشیدن مهریه در قبال بچه دخترت تا هفت سالگی که با توعه و نه سالگی هم از حضانت در میاد واسه این سه سال مهریه ات رو نبخش لا اقل بخشیش رو بگیر

تو نت وکیل آنلاین هست سرچ کن زنگ بزن راهنمایی بگیر 

اگه نبردم خونه و فقط دخترشو برداشت و رفت خودم بلند شم برم خونه؟به نظرتون باهاش حرف بزنم دخترمو ازم ن ...

عزیزم تحت هر شرایطی بچه رو بهش نده بدی دیگه نمیبینی نقشش معلومه میخواد همه ی حقا رو بعلاوه ی بچه ازت بگیره...بهر حال که سعی خودتو بکن مدرک داشته باشی معتاده 

محضر ارتباطی نداره به کپی و رسید کارت ملی شناسنامه ،مخضری که عقد ازدواج شون انجام دادن کپی نوشتار سن ...

نه به اون صورت بعدم باید سند باشه که بتونی رونوشت بگیری یا کپی بگیری نباشه دوتا چیز مینوسه میده دستت

واای که مردا همین رو می خوان بخشیدن مهریه در قبال بچه دخترت تا هفت سالگی که با توعه و نه سالگی هم از ...

اره واقعا... منتظرن همینن 

ولی به جهنم مهریه 

وقتی تا ۷ سالگی پیشم بمونه دیگه نمیتونم به هیچ وجه دوریشو تحمل کنم ،حاضر نیستم بیوفته بچم دست مادرشوهرم اینا 

همینکه یه روز ونصفی ام بره میمیرم و زنده میشم تا عادت کنم

فک نکنم قبول کنه بخشیشو بده با خودش میگه به خاطر دخترش همشو میبخشه 

عزیزم تحت هر شرایطی بچه رو بهش نده بدی دیگه نمیبینی نقشش معلومه میخواد همه ی حقا رو بعلاوه ی بچه ازت ...

نمیدونم معتاده یا نه 

فقط میدونم ترمادول مصرف میکنه برا قضیه جنسی 

نه دیگه یا مهریه رو تمام و کمال میگیرم یا بچمو 

اگه بچمو خواست بگیره که صد در صد مهریمو همشو میگیرم 

از ۷ سالگی دختر میره پیش باباش تا چندسالگی؟؟؟به نظرتون ارزش داره مهریمو ببخشم درقبال حضانت کامل دختر ...

تا نه سالگی واینم بدونید که یک مرد تاحالا نتوانسته بچه نگه داره وهرهفته بیست چهار ساعت حق ملاقات دارین بچه پیش تون هست وسط اجرا پرونده خودشون پیشنهاد میدن لازم نیست شما اصلا مطرح کنید بخشش مهریه در قبال حضانت چون باید رضایت شما بگیرن و خودشون میان پیشنهاد میدن بچه نگه دارین پیش تون باشه نگاه نکنید خط نشون کشیدن های الان شون جهت ترسوندن شما و خالی کردن دل تون هست جلو قاضی صداش هم درنمیاد