2777
2789
چرا هرچی میگ شما چ خانوادت گوش میکنید ؟؟ینی چی ک برو،رفتیمدارک تو گرفت گفتی اوکی حالا قراره بیاد بچت ...

شاید بخواد ببره و بیاره دوباره 

نمیدونم 

فقط پیام داده میخوام فردا بیام بچه رو ببرم 

ولی من میترسم ببره دیگه نیاره 

۲ سالشه ولی من پرونده خودکشی دارم تو بیمارستان میترسم بچمو بگیره حضانتشو 

بابا و مامانم خیلی سادن میگن عصبی شده یه چیزی گفته این کارو نمیکنه 

شما بعد تعطیلات برین اداره ثبت احوال رسید های المثتی کارت ملی و شناسنامه تون بگیرین، بعد برین دفتری ...

باید سند ازدواج باشه رونوشت بده بزور هم شده باید شناسنامشو بگیره یعنی چی گرفته ازش؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما هرچه سریع تر به مامور ببر دره خونه صورت جلسه کنه که بیرونت مرده عدم تمکین نگیره برات

خانوادم نمیزارن 

میگن عصبی بوده یه چیزی گفته نمیره طلاق بده 

منم با خودش حرف نزدم ببینم چیکار کرده 

پس به نظر شما برم خونه تا ابلاغیه بیاد؟ بهش بگم من میام خونه تا ابلاغیه اومد میرم؟

آره حتما پاشو برو خونه ت ،فردا میگه خودش رفته تمکین نکرده اینقد ساده نباش ..اگه قفل در ،عوض کرده بود قفل ساز بیار بازش کنه ..ببین به هیچ عنوان تازمان طلاق از خونه ت بیرو نرو ..باهاشم بحث نکن  ..خدای نکرده چیزی هم شد زنگ بزن ۱۱۰ ..منظورم اگه خدای نکرده از این مرداس که دست زدن داره 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
شما بعد تعطیلات برین اداره ثبت احوال رسید های المثتی کارت ملی و شناسنامه تون بگیرین، بعد برین دفتری ...

مگه دیوونه س ..پامیشه میره خونه ش ..المثتی چیه ..خود اصلیش دستشونه ..این چه کاریه ..هیچ گوهی نمیتونه بخوره ..هرچقدم زودتر برگرده خونه ش بهتر ..هیچ مردی حق نداره زنش و بندازه بیرون قانونم اجازه نمیده ..حالا که گفته تکلیفت و مشخص میکنم بره مشخص کنه اینم تا اونموقع خونه ش..من خودم همه این مراحل گذروندم ..هیچ غلطی نمیتونن بکنن .

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
باید سند ازدواج باشه رونوشت بده بزور هم شده باید شناسنامشو بگیره یعنی چی گرفته ازش؟

مشکلی نداره  سند ازدواج کپی نوشتاری در محضر عقدشون هست نهایت نیم ساعت در محضر وقت شون گرفته بشه برای کپی نوشتاری و دادخواست مهریه شون و گرفتن نامه های مسدودی حساب و توقیف اموال که محضر میده و نهایت یکساعت در ثبت احوال جهت رسیدهای مدرک هویتی شون بشن بعدم نیم ساعت هم در دفاتر قضائی جهت دادخواست های نفقه و ترک منزل اجباری کلا نصف روز همشون انجام میشه ولی بعد ابلاغیه ها و مسدودی حساب و توقیف های امولشون اون آقا از آسمون خیالات هاش به زمین میخوره که نباید این کار با خانمش میکرد حالا تعهد محضری و حق طلاق وحضانت بچه بده تا این خانم رضایت بدن مهم اینه که اون خانم انجام برسونه نصف روز بعدم تماشا کنه که یک آقا ارزش خانمش چطور باید بفهمه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

مگه دیوونه س ..پامیشه میره خونه ش ..المثتی چیه ..خود اصلیش دستشونه ..این چه کاریه ..هیچ گوهی نمیتونه ...

مشکلی نداره  سند ازدواج کپی نوشتاری در محضر عقدشون هست نهایت نیم ساعت در محضر وقت شون گرفته بشه برای کپی نوشتاری و دادخواست مهریه شون و گرفتن نامه های مسدودی حساب و توقیف اموال که محضر میده و نهایت یکساعت در ثبت احوال جهت رسیدهای مدرک هویتی شون بشن بعدم نیم ساعت هم در دفاتر قضائی جهت دادخواست های نفقه و ترک منزل اجباری کلا نصف روز همشون انجام میشه ولی بعد ابلاغیه ها و مسدودی حساب و توقیف های امولشون اون آقا از آسمون خیالات هاش به زمین میخوره که نباید این کار با خانمش میکرد حالا تعهد محضری و حق طلاق وحضانت بچه بده تا این خانم رضایت بدن مهم اینه که اون خانم انجام برسونه نصف روز بعدم تماشا کنه که یک آقا ارزش خانمش چطور باید بفهمه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

مشکلی نداره سند ازدواج کپی نوشتاری در محضر عقدشون هست نهایت نیم ساعت در محضر وقت شون گرفته بشه برای ...

شاید اصلا طلاق نگیرن انشاءالله ..با وجود بچه دوباره برگردن به زندگی ..از نظر من صلاحه شوهر بره اقدام کنه اگه واقعا قصدش طلاقه اینجوری زن بدون هیچ کم و کاستی به حقش میرسه ...من خودم منتظر بودم خودش بره اقدام کنه تا حق و حقوقم کامل بگیرم ولی عوضی نمیرفت اخر سرم چیزی ندادبهم ،چون خودم رفتم شکایت کردم 

مشکلی نداره سند ازدواج کپی نوشتاری در محضر عقدشون هست نهایت نیم ساعت در محضر وقت شون گرفته بشه برای ...

من خودم رفتم رونوشت گرفتم از محضر برای مهریم گفت باید سند ازدواج باشه اینو دیگه به من نگو برای مدارک هم مفقودی چیه؟این مملکت تا بخوای یه رسید بگیری باید چقدر بدوئی دنبالش رسید بگیری بعد کارت ملی بعد یه سال اینا میاد باید بره از شوهرش بگیره به چه حقی گرفته ازش؟شناسنامه هم وقت میبره...بعدم ثبت ثنا داشته باشه راحت میتونه بره شکایت کنه برای نفقه و ترک منزل اجباری 

شاید اصلا طلاق نگیرن انشاءالله ..با وجود بچه دوباره برگردن به زندگی ..از نظر من صلاحه شوهر بره اقدام ...

نه دقت نکردین جهت مهریه و نفقه و ترک اجباریش فقط دادخواست عسروحرج میزنن شما خانما دست کم نگیرین اهرم فشار ندارین قطع نفس دارین بهش میگن مهریه

من خودم رفتم رونوشت گرفتم از محضر برای مهریم گفت باید سند ازدواج باشه اینو دیگه به من نگو برای مدارک ...

شما لابد اقدامات اشتباهی داشتین محالات هست محضری که عقد کرده باشین رونوشتار سند ازدواج نده و همون محضر عقد هم میشه دادخواست مهریه داد و نامه گواهی ها گرفت 

شما لابد اقدامات اشتباهی داشتین محالات هست محضری که عقد کرده باشین رونوشتار سند ازدواج نده و همون مح ...

چی؟اقدامات اشتباهی؟مگه میشه؟بدون سند ازدواج نمیدن...دادخواست مهریه رو اونجا نمیدن محض اطلاعتون اگر سند ازدواج به درد نمیخورد چرا خانواده ی شوهر من که با محضرداره دوست بوده بازم افتاده بودن دنبال من که سند ازدواج رو ازم بگیرن؟

من خودم رفتم رونوشت گرفتم از محضر برای مهریم گفت باید سند ازدواج باشه اینو دیگه به من نگو برای مدارک ...

رسید میدن ثبت احوال هم رسید کارت ملی هم شناسنامه اونی که شما میگین برای گرفتن المثنی هست نه رسید گرفتن مدارک هویتی ،هیچ مردی هم نمیره خودش اقدام کنه ،مهریه دارین زمین آسمون یک مرد یکی میکنه 

چی؟اقدامات اشتباهی؟مگه میشه؟بدون سند ازدواج نمیدن...دادخواست مهریه رو اونجا نمیدن محض اطلاعتون اگر س ...

یعنی میگین شما محضر کپی سند ازدواج بهتون نداده ؟ از دو قسمت میشه جهت مهریه اقدام کرد محضر عقدی ک انجام گرفته و خدمات قضائی ،شما کدوم پیش رفتین؟