2777
2789
مگه کاری کردی که میترسی اگه شکایت نکنی اون میبینه که میترسی بدتر می‌کنه ولی اگه شکایت کنی خودشو جمع ...

نه کاری نکردم من که بگم اشتباه کردم و خیانت کردم 

فقط تو دعوا زدم وسیله شکوندم همین 

میترسم شکایت کنم دخترمو ازم بگیره والا تو این مملکت مردا همیشه حق دارن لابد 

واینکه شکایتم بکنم باباشه برش میداره میره میدونه نقطه ضعفم دوری از بچمم

اون وقت من تا طلاق بده از بچم دور باشم دیونه میشم .من نمیخوام یه ثانیه ام از بچم دور بشم حتی بعد طلاقم روزی که مشخص میکنن بره پیش باباشو به سختی میتونم قبول کنم

نه گلم نمیتونه تا پایان ۷ سالگی دست مادر ،به بعد تاسن بلوغ با پدر ،وبعدش خود بچه تصمیم میگیره با کی ...

منه خاک توسر برا خودکشی تو بیمارستان پرونده دارم 

منم میتونم اثبات کنم اون معتاده؟؟؟؟

چون از قرص ترمادول اون خوردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بعد تعطیلات برین اداره ثبت احوال رسید های المثتی کارت ملی و شناسنامه تون بگیرین، بعد برین دفتری ...

یعنی برنگردم خونه تا منتظر ابلاغیه طلاق اون بمونم؟؟؟؟

بابام اینا میگن نمیکنه حالا اعصابش خورد بوده یه چیزی گفته.

بچم نزدیک ۲ سالشه دختره 

خوب الان کلید خونه ت و داری ...برگرد برو خونه ت هیچ گوهی نمیتونه بخوره ...حرفی زد یا تهدیدت کرد همون ...

یعنی اینکه میگن شکایت کن و ترک منزل اجباری بزنو نزنم؟

یا برم یه وکیل بگیرم؟

منه خاک توسر برا خودکشی تو بیمارستان پرونده دارم منم میتونم اثبات کنم اون معتاده؟؟؟؟چون از قرص ترماد ...

این به ضررته ولی خوب شاید شوهرت حواسش به این قضیه نباشه و فراموش گرده باشه ..آره میتونی واسه اعتیاد ..ولی خوب پاش برسه آزمایش خون میگیرین تا مطمئن بشن 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
یعنی برنگردم خونه تا منتظر ابلاغیه طلاق اون بمونم؟؟؟؟بابام اینا میگن نمیکنه حالا اعصابش خورد بوده یه ...

شما کاری به انجام ایشون نداری ،شما خودتون میرین دادخواست مهریه و نفقه خودتون وبچه وترک اجبارتون از منزل میزنید ،تا هفت سالگی دخترتون پیش تون هست وحضانتش باشما هست جای نگرانی نداره ،اقدامات هاتون انجام برسونید

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

یعنی اینکه میگن شکایت کن و ترک منزل اجباری بزنو نزنم؟یا برم یه وکیل بگیرم؟

وکیل جدیدا کلی هزینه ش میشه داری بدی ...شما الان واقعا بیخود خونه ت و ترک کردی ..اون حق نداشته اینکاروبکنه ..و شما هم حق نداشتی قبول کنی بری ..باباتم اومد باید میگفتی تا وقتی تکلیفم مشخص نشه تو خونه زندگیمم، حواست باشه چیزی خونه نداشته باشی طلا اینا برمیداره ،دیگه هم بهت نمیده 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
این به ضررته ولی خوب شاید شوهرت حواسش به این قضیه نباشه و فراموش گرده باشه ..آره میتونی واسه اعتیاد ...

نه اگه بخواد و قصدش این باشه که بچه رو بگیره به هیچ وجه فراموش نمیکنه 

اگه تو ازمایش مشخص نشه نمیتونم ثابت کنم پس چون ممکنه چندوقت نخوره مشخص نمیشه 😞

نه اگه بخواد و قصدش این باشه که بچه رو بگیره به هیچ وجه فراموش نمیکنه اگه تو ازمایش مشخص نشه نمیتونم ...

آره عزیزم ..این آدمای معتاد هرکاری ازشون‌برمیاد ..من خودم پسری و میشناختم معتادبودولی همون روز نمیدونم چه قرصی خورده بود منفی شد ..

چرا هرچی میگ شما چ خانوادت گوش میکنید ؟؟ینی چی ک برو،رفتی

مدارک تو گرفت گفتی اوکی 

حالا قراره بیاد بچتو ببره!!اگ کوچیکه حضانتش با شماست نده ببره 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
شما کاری به انجام ایشون نداری ،شما خودتون میرین دادخواست مهریه و نفقه خودتون وبچه وترک اجبارتون از م ...

بااین کار میترسم لج بکنه تا پروسه طلاق انجام بشه دخترمو ازم بگیره ،نمیتونم جلوشو بگیرم که ،باباشه میاد ببره.میتونم جلوشو بگیرم؟از لحاظ قانونی حقی دارم؟

منو که نمیخواد میاد دخترشو میبره ولی 

منه خاک برسر پرونده خودکشی دارم تو بیمارستان 

وکیل جدیدا کلی هزینه ش میشه داری بدی ...شما الان واقعا بیخود خونه ت و ترک کردی ..اون حق نداشته اینکا ...

پس به نظر شما برم خونه تا ابلاغیه بیاد؟ 

بهش بگم من میام خونه تا ابلاغیه اومد میرم؟

عزیزم شما هرچه سریع تر به مامور ببر دره خونه صورت جلسه کنه که بیرونت مرده 

عدم تمکین نگیره برات

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...