2777
2789
عنوان

كيا شوهرشون سيگار ميكشه...

| مشاهده متن کامل بحث + 4334 بازدید | 30 پست
توی نت سرچ کن کلاسهای ترک سیگار حتما پیدا میکنی

مرسی عزیزم

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همسرم سیگاری نبوده اما پدرم چرا...

فقط میخواستم بگم اگه با بحث و دعوا و تنش بخواین مبجبورشون کیند بدتر میشه...

چون استرس و فشارهای عصبی باعث میشه که بیشتر سمت سیگار برن برای تسکین...

یک چیز دیگه ام میخوام بگم...

درسته سیگار خیلی ضرر داره... اما ماها همه رفتارهای پرخطر داریم...مثلا همین صبح تا شب پای نت و گوشی....یا پر خوراکی...یا عدم تحرک...و هزاران چیز دیگه که الگوی رفتاری مناسبی نیستن...

امااا انجامشون میدیم و خیلی هم مثل سیگا  به چشم نمیاد !!! شاید چون تو کشورِ ما سیگار رو تصویر اجتماعی ادما تاثیر میزاره....

اگه فقط سیگار باشه و حساب شده باشه سخت نگیرید..

خدا جون به دلها نگاه کن....برای آرزوهای دل همدیگر دعا کنیم
من همسرم سیگاری نبوده اما پدرم چرا... فقط میخواستم بگم اگه با بحث و دعوا و تنش بخواین مبجبورشون کین ...

عاخه ميدوني شوهر من اصلا جدي نميگيره.همش ميگه مساله مهمي نيست و باشه ديگه نميكشم ولي مي كشه.مثلا اگه بهش بگم بيا بريم يه مركز روانشناسي سيگار رو ترك كن ميگه اوووووه واسه چي اينقدر هزينه كنم؟؟؟خودم از فردا نمي كشم  ، ولي بازم پس فردا تو ماشينش سيگاره.

منم شوهرم میکشه.زیادم میکشه.میره بیرون میکشه بعدش ادکلن میزنه ولی من خیلی اذیت میشم.دکترمم گفت تاثیر ...

هيچ وقت تونستين كاري كنين كه ترك كنه؟؟؟يا بهش گفتين؟؟ چه جور گفتين؟؟

يعني بكشه اشكالي نداره؟؟؟ سرطان نگيره يه وقت؟

خب میگم ما رفتارهای پر خطر زیاد داریم...

چرا اشکال داره...

اما خودش باید به یک مرحله ی امادگی ذهنی برسه تا بتونه ترک کنه...

بحث باهاش حتی ممکنه باعث شه روزی ۵ بار برسه به ۱۵ بار...

فقط کاش کاری کنی که ورزش مستمر و دائمی داشته باشه

خدا جون به دلها نگاه کن....برای آرزوهای دل همدیگر دعا کنیم
خب میگم ما رفتارهای پر خطر زیاد داریم... چرا اشکال داره... اما خودش باید به یک مرحله ی امادگی ذهنی ...

ورزش داره ولي زياد نيست.هفته اي يه بار ميره واليبال سالني.همين و همين.

باباي خودم سيگار ميكشيد.تا روزي كه سكته كرد و قلبش رو انژيو كردن و بالون گذاشتن بعدش ديگه ترك كرد.ولي فقط خودش سكته نكرد ماها رو هم سكته داد.خيلي بد بود اون حالش.نميخوام شوهرم برسه به اين مرحله و بعد ترك كنه.اما از طرفي ميدونم اگه زياد بهش گير بدم از من مخفي ميكنه اونم ديگه بد از بدتر

((شخص سیگاری اطرافم نیست)) ولیکن این ب ذهنم رسید همسره شما ک تا این حد با شعور هستن ( خدا رو ش ...

همسر من هم  از ابتدا اينقدر باشعور نبود!!! اوايل توي خونه ميكشيد صاحبخونه قبلي گير داد كه در وديوار سياه ميشه ديگه از همون موقع رفت بيرون.وقتي هم اقدام داشتيم وبعد هم موقع بارداري بهش گفتم خيلي ضرر داره حتي بوش نبايد به من بخوره ديگه كم تر مي كشيد و بعدش هم دست و صورتش رو مي شست .ولي كلا تا حالا نشده يه روز اصصصلا نكشه.شده روزي يه نخ ولي ميكشه. نميدونم چي بهش ميرسه چه حالي داره كه نميذاره كنار.حتي يه بار به من گفت بيا تو هم بكش منم امتحان كردم ولي سردرد شديد گرفتم حالم بد شد.

واقعا نمیفهمم چرا انقدر براتون مهمه سلامتی اون اول باید واسه خودش مهم باشه و ارزش قائل شه بعد شما ...

خوب فقط به خودش كه ضررنميرسونه.من و بچه هم هستيم درسته دودش تو خونه نمياد ولي همون يه ذره بوش هم ضرر داره.از طرفي ميترسم سنش كه بره بالا هي زيادش كنه.

خيليا هم بهم ميگن حالا روزي چهار پنج تا چيزي نيس ولش كن.

هيچ وقت تونستين كاري كنين كه ترك كنه؟؟؟يا بهش گفتين؟؟ چه جور گفتين؟؟

ارههه .گفتم با مهربونی با دعوا با التماس.حتی یبار گفتم.منو اگه دوس داری بذار کنار .گفت مث اینه که بگی مامانتو بیشار دوس داری یا باباتو.!😭😭😭

متاسفانه هیچ جوره درست نشد

ارههه .گفتم با مهربونی با دعوا با التماس.حتی یبار گفتم.منو اگه دوس داری بذار کنار .گفت مث اینه که بگ ...

اي بابا يعني اينقدر علاقه دارن به اين كوفتي؟؟؟ اينكه همش ضرره كه؟؟

جالبه شوهر من ادعاي ورزش و سلامتيش هم ميشه قبل از ازدواج ورزش حرفه اي ميكرد ولي دست از سر سيگار برنداشت كه نداشت.از سال اول دانشگاهش مي كشيده.اوايل شايد ماهي يه دونه.الان روزي چهار پنج تا گاهي كمتر گاهي بيشتر