2777
2789
عنوان

تا بحال ریمیل یا چشم این مدلی دیدید

133 بازدید | 16 پست

من آذر ماه ریمیلم تموم شد رفتم کالیستا خریدم 

همیشه مای میزدم

از اون به بعد چشم شروع کرد کم کم به  حالت های خشکی و انگار توش شن باشه و قرمز میشد هی میمالوندم

بعد میپرید پلکم

رفتم چشم پزشکی وگفت خشکیه  قطره اینا درست نشد و من همچنان ریمیله رو میزدم

نمیدونستم از اونه

تا رفتم مغز و اعصاب و نوار مغز و ... گفت چیزی نیست از مغز نیست حتما استرسیه

باز دوباره دارو و درست نشد دوباره یه مغز اعصاب دیگه

عمچنان دارم ارامبخش میخورم ولی باز کم و بیش بودن پرشا

تا من ریمیل رو گذاشتم کنار و قطع شد اون پرشها

ولی خشک هست که با قطره خوب میشه

بنظرتون ممکنه از ریمیله باشه

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم کالیستا میزدم حساسیت داشتم مدام چشمم میخارید

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

من ریمل و مداد چشم داشتم ک باعث شده چشم درد بگیرم . بارها پیش اومده 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

منم کالیستا میزدم حساسیت داشتم مدام چشمم میخارید

وای اره دقیقا

بعد من رفتم دوباره مای خریدما

ولی دیگه چشمم حساسیت پیدا کرده

مارک خوبی میدونی بدون حساسیت باشه؟

چون ۹۹ درصد لوازم ارایشی های داخل ایران تقلبی ان 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

من ریمل و مداد چشم داشتم ک باعث شده چشم درد بگیرم . بارها پیش اومده

عزیزم الان مارک خوبی میشناسی بدون حساسیت باشه؟

وای اره دقیقابعد من رفتم دوباره مای خریدماولی دیگه چشمم حساسیت پیدا کردهمارک خوبی میدونی بدون حساسیت ...

اسنس اصل میزنم الان عالیه 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
من کالیستا میزنم هنوز که این طور نشدم

ببین من خودم سالها مارکهای متفاوت زدم از دوسه و نوت و مای و کالیستا و اسنس هیچوقتم اینجوری نشده بودم ولی اتفاقه دیگه یهو پیش میاد

عزیزم الان مارک خوبی میشناسی بدون حساسیت باشه؟

من اسنس صورتی میزنم فقط