sanamjon مدیر عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 397 عنوان ختنه نکردن | مشاهده متن کامل بحث + 6228 بازدید | 239 پست بچه ها اگه پسرمو ختنه نکنم بغیر از جنبه دینی چه اشکالی داره ما عاشقی میکنیم رسوندن کار خداست😍 1404/01/27 | 11:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sanamjon مدیر استارتر عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 397 در اون مورد اطلاعات ندارم که واقعا کم میشه یا نه چون اطلاع نداریم دلیل نمیشه انجام بدیم واقعا سخته کلی آدم هست که تو رابطه ناتوانن و به نظر من پشت این قضیه مافیای دارو هستن ما عاشقی میکنیم رسوندن کار خداست😍
کائوروکو عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 4505 چون اطلاع نداریم دلیل نمیشه انجام بدیم واقعا سخته کلی آدم هست که تو رابطه ناتوانن و به نظر من پشت ای ... با توجه به چیزایی که خوندم اون موارد برام قابل اطمینان تر هست 入学試験を待っています
sanamjon مدیر استارتر عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 397 ای بابانتیجهگیری: مطالعات با بالاترین کیفیت نشان میدهد که ختنه مردانه هیچ اثر نامطلوبی بر عملکرد ج ... خی میتونه مافیای دارو پشت قضیه باشه چون من مطلب خوندم که پوست اضافه نیست مثل پوست اضافه پشت پلک و آرنج نیازه که باشه ما عاشقی میکنیم رسوندن کار خداست😍
کائوروکو عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 4505 خی میتونه مافیای دارو پشت قضیه باشه چون من مطلب خوندم که پوست اضافه نیست مثل پوست اضافه پشت پلک و آر ... از کجا خوندید 入学試験を待っています
sanamjon مدیر استارتر عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 397 مال آکسفوردResultsSearches identified 46 publications containing original data, as well as 4 systema ... متاسفانه زبانم خوب نیس ولی خوشبختانه تصمیم دارم پا به پای بچم برم کلاس زبان البته قربونش برم الان سه ماهشه ممنون که وقت گذاشتی ما عاشقی میکنیم رسوندن کار خداست😍
sanamjon مدیر استارتر عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 397 اینو کی گفته؟ اینجا تحقیق کردن هم درست نیست شما نمیدونید چه کسایی دارن توصیه میکننمقاله های مختلف بخ ... خارجیا یعنی سواد ندارن مقاله بخونن ما عاشقی میکنیم رسوندن کار خداست😍
کائوروکو عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 4505 متاسفانه زبانم خوب نیس ولی خوشبختانه تصمیم دارم پا به پای بچم برم کلاس زبان البته قربونش برم الان سه ... ترنسلیت بزنین عالی نباشه کار راه اندازه 入学試験を待っています
sanamjon مدیر استارتر عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 397 با توجه به چیزایی که خوندم اون موارد برام قابل اطمینان تر هست یعنی شما فقط بخاطر وجود احتمال عفونت که با رعایت بهداشت و چکاپ سالانه حل میشه قید یک درصد وجود احتمال ایجاد مشکل جنسی که به سختی قابل حله رو میزنید؟ ما عاشقی میکنیم رسوندن کار خداست😍
کائوروکو عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 4505 یعنی شما فقط بخاطر وجود احتمال عفونت که با رعایت بهداشت و چکاپ سالانه حل میشه قید یک درصد وجود احتما ... اینا گفته بودن احتمالش نیست 入学試験を待っています
sanamjon مدیر استارتر عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 397 از کجا خوندید درسته جایی نخوندم ولی کلیپ چند محقق رو دیدم ما عاشقی میکنیم رسوندن کار خداست😍
sanamjon مدیر استارتر عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 397 اینا گفته بودن احتمالش نیست خب پس اینهمه مشکلات جنسی دلیلش چیه بنظر شما خدا انسان رو ناقص افریده یا اصلا تو قران دربارش چیزی گفتن من اطلاعی ندارم ما عاشقی میکنیم رسوندن کار خداست😍
کائوروکو عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 4505 خب پس اینهمه مشکلات جنسی دلیلش چیه بنظر شما خدا انسان رو ناقص افریده یا اصلا تو قران دربارش چیزی گفت ... حالا چرا حتما باید این مشکلای جنسی دلیلش ختنه باشه؟ 入学試験を待っています
delbar_janam عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 16215 حتی تو ناف آمریکا هم ختنه میکنن بعد تو ایران میگن نه بده
sanamjon مدیر استارتر عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 397 اینا گفته بودن احتمالش نیست والا موندم چه تصمیمی بگیرم کلا ادم حساسی هستم واسه خرید یه شال کلی بالاو پایین میکنم حالا شما فکر کن ختنه کردن چقد برام غیر قابل هضمه ما عاشقی میکنیم رسوندن کار خداست😍
کائوروکو عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 4505 والا موندم چه تصمیمی بگیرم کلا ادم حساسی هستم واسه خرید یه شال کلی بالاو پایین میکنم حالا شما فکر کن ... در موردش تحقیق کنید به نظر خطرناک نمیاد ولی 入学試験を待っています